TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Første titt på Volkswagen ID.AERO

Designskisser gir en smugtitt på en fremtidig modell designet til den øvre middelklassen i Kina. Bilen kommer også til Europa og USA.

forfatter
Publisert 22.06.22 - 17:06

Med den kommende produksjonsklare versjonen av ID.AERO utvider Volkswagen den suksessfulle ID.-familien med en modell i den store firmabilklassen.

Likt som resten av ID.-familien er også ID.AERO bygget på Volkswagens MEB-plattform, som er spesielt utviklet til elbiler. Den nye elbilen får digital verdenspremiere d. 27 kl. 14:00.

Volkswagen ID.AERO
(Foto: Volkswagen)

Produksjonsversjonen av ID. AERO introduseres på det kinesiske bilmarkedet i andre halvdel av 2023, og den tilsvarende produksjonsmodellen til det nordamerikanske og europeiske markedet vil også blir presentert i 2023.

Produksjonen av serieversjonen av ID. AERO til det europeiske og nordamerikanske bilmarkedet vil så settes i gang på Volkswagen fabrikk i Emden, hvor Passat også produseres.

Les mer om Volkswagens ID.-elbiler:

Her er VW ID. Buzz

VW ID. Buzz: Minibussen kan kjøre seg selv

Den elektriske bussen ID. Buzz har masse plass – og selvkjøring på Nivå 4.

VW ID.5 er lansert

Volkswagen ID.5: Slik blir den nye SUV-en

Endelig kommer produksjonsmodellen av konseptbilen ID.Crozz. ID.5 kommer i to versjoner. Slik blir de, og dette koster de.

ID.4 får firehjulsdrift

Bilder av Volkswagen ID.4 lekket

Akkurat sånn mener vi at VWs elsuv kommer til å se ut.

VW ID.4 GTX er lansert

Slik blir den sporty VW ID.4 GTX

Her er 4-hjulstrekkerutgaven av ID.4. De ekstra tålmodige kan endelig vente seg oppgradert lydanlegg!

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sjekk bilder og data på nye Hyundai Ioniq 6 Ekstremt lav luftmotstand gir lengre rekkevidde.
Mest plass, og likevel god komfort Mercedes-Benz EQV er vanen for deg som trenger plass til hele familien og masse bagasje! Her er grunnen til at vi ikke helt tar bølgen.
Verdens raskeste budbil? Tar netthandel-pakkene dine fra 0-100 på 2 sekunder.
Den beste elektriske SUVen BMW iX xDrive40 er et nydelig sted å være både på lange og korte turer.
Sjekk hvor mye bagasje du får plass til i elbilen Noen elbiler kan ikke trekke henger, andre kan ikke ta taklast. Se hvilke som kan her.
Kompakt komfort for stilbevisste Litt luksus har aldri skadet noen, mener franske DS Automobiles. De har helt rett.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend