TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Første titt på Volkswagen ID.AERO

Designskisser gir en smugtitt på en fremtidig modell designet til den øvre middelklassen i Kina. Bilen kommer også til Europa og USA.

forfatter
Publisert 22.06.22 - 17:06

Med den kommende produksjonsklare versjonen av ID.AERO utvider Volkswagen den suksessfulle ID.-familien med en modell i den store firmabilklassen.

Likt som resten av ID.-familien er også ID.AERO bygget på Volkswagens MEB-plattform, som er spesielt utviklet til elbiler. Den nye elbilen får digital verdenspremiere d. 27 kl. 14:00.

Volkswagen ID.AERO
(Foto: Volkswagen)

Produksjonsversjonen av ID. AERO introduseres på det kinesiske bilmarkedet i andre halvdel av 2023, og den tilsvarende produksjonsmodellen til det nordamerikanske og europeiske markedet vil også blir presentert i 2023.

Produksjonen av serieversjonen av ID. AERO til det europeiske og nordamerikanske bilmarkedet vil så settes i gang på Volkswagen fabrikk i Emden, hvor Passat også produseres.

Les mer om Volkswagens ID.-elbiler:

Her er VW ID. Buzz

VW ID. Buzz: Minibussen kan kjøre seg selv

Den elektriske bussen ID. Buzz har masse plass – og selvkjøring på Nivå 4.

VW ID.5 er lansert

Volkswagen ID.5: Slik blir den nye SUV-en

Endelig kommer produksjonsmodellen av konseptbilen ID.Crozz. ID.5 kommer i to versjoner. Slik blir de, og dette koster de.

ID.4 får firehjulsdrift

Bilder av Volkswagen ID.4 lekket

Akkurat sånn mener vi at VWs elsuv kommer til å se ut.

VW ID.4 GTX er lansert

Slik blir den sporty VW ID.4 GTX

Her er 4-hjulstrekkerutgaven av ID.4. De ekstra tålmodige kan endelig vente seg oppgradert lydanlegg!

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Opel Astra lanseres i to elektriske utgaver Sports Tourer Electric kan bli bilen familien ønsker seg.
Buzz snur på en femøring! Den moderne versjonen av folkevognbussen er et realt blinkskudd og en ekte innertier – bortsett fra ett problem.
Raskere Abarth-utgave av Fiat 500e Kommer snart med mer krefter og falsk gromlyd.
Den ikoniske Golfen gjenoppstår som elbil Kommer trolig som elektrisk Golf GTI også.
Porsche Macan går elektrisk: Her er de ferske detaljene Porsche har sluppet flere detaljer om den elektriske versjonen av Macan, som ventes på veien i 2024. Det loves over 600 hestekrefter, 100 kWh batteri og lang rekkevidde!
Gromme Morgan får lyd fra Sennheiser Morgan er ekte britisk bilkunst. Og nå får de lydanlegg fra selveste Sennheiser. Først ut er Plus Four og Plus Six.
Følg Lyd & Bilde