TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ford Mustang Mach-E trekker enda mer

Dobler hengervekten.

forfatter
Publisert 27.08.22 - 10:05

Kort tid etter at Ford meldte at de øker hengervekten på Mustang Mach-E fra 750 til 1000 kg, forteller de nå at hengervekten økes enda en gang. Denne gang til 1500 kg, en dobling på få måneder.

Den økte hengervekten gjelder kun for 2023-modeller av Long Range RWD og Long Range AWD, og gjelder ikke andre utgaver eller modeller som er solgt til nå.

2023-modellene har produksjonsstart 31. oktober i år, og her er det en forsterket festebrakett og et nytt feste for hengerfeste søm gjør det mulig å øke hengervekten til 1500 kg. Kuletrykket øker til til 60 kg, men man kan bruke et sykkelstativ med en maksvekt på 75 kg.

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Mustang Mach-E sine egenskaper – slik at vi alltid skal ha en av de mest konkurransedyktige og beste elbilene på markedet. Med økningen som nå kommer på disse to variantene og ikke minst mulighet for taklast som allerede er godkjent, har vi videreutviklet bilen på to viktige områder som vi vet mange kunder har etterspurt, sier markedsdirektør i Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

Mach E Trailer 12
Mach E Trailer 12

Bilens adaptive fartsholder blir også oppdatert, og bruker kartdata for å tilpasse bilens hastighet, sånn at hastigheten reduseres når man nærmer seg en krapp sving.

Ladeplaten for trådløs lading av mobilen får også økt effekten fra 5 W til 15 W.

5 års fri service

Ford sier også i en pressemelding at Mustang Mach-E nå leveres med 5 års fri service, og det også gjelder for kunder som har tegnet kontrakt på Mustang Mach-E fra 12. april i år.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Se lanseringen av Polestar 3 her Følg med når vi viser Polestar 3 12. oktober.
Mer krefter og lengre rekkevidde Oppdaterer DS 3 Crossback og Peugeot e-208.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Automatisk lading hos flere leverandører Snart kan du lade BMW-en bare ved å plugge inn kabelen.
Følg Lyd & Bilde