TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Ford Mustang Mach-E trekker enda mer

Dobler hengervekten.

forfatter
Publisert 27.08.22 - 10:05

Kort tid etter at Ford meldte at de øker hengervekten på Mustang Mach-E fra 750 til 1000 kg, forteller de nå at hengervekten økes enda en gang. Denne gang til 1500 kg, en dobling på få måneder.

Den økte hengervekten gjelder kun for 2023-modeller av Long Range RWD og Long Range AWD, og gjelder ikke andre utgaver eller modeller som er solgt til nå.

2023-modellene har produksjonsstart 31. oktober i år, og her er det en forsterket festebrakett og et nytt feste for hengerfeste søm gjør det mulig å øke hengervekten til 1500 kg. Kuletrykket øker til til 60 kg, men man kan bruke et sykkelstativ med en maksvekt på 75 kg.

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Mustang Mach-E sine egenskaper – slik at vi alltid skal ha en av de mest konkurransedyktige og beste elbilene på markedet. Med økningen som nå kommer på disse to variantene og ikke minst mulighet for taklast som allerede er godkjent, har vi videreutviklet bilen på to viktige områder som vi vet mange kunder har etterspurt, sier markedsdirektør i Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

Mach E Trailer 12
Mach E Trailer 12

Bilens adaptive fartsholder blir også oppdatert, og bruker kartdata for å tilpasse bilens hastighet, sånn at hastigheten reduseres når man nærmer seg en krapp sving.

Ladeplaten for trådløs lading av mobilen får også økt effekten fra 5 W til 15 W.

5 års fri service

Ford sier også i en pressemelding at Mustang Mach-E nå leveres med 5 års fri service, og det også gjelder for kunder som har tegnet kontrakt på Mustang Mach-E fra 12. april i år.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Første titt på EQE SUV EQE SUV er av de viktigste Mercedes-modellene på lenge - vi ble med på avdukingen i Norge.
Ny elbil blir billigere enn Tesla Billig elbil med opptil 589 km rekkevidde.
Svensk elbil-messe kommer til Norge Den svenske elbilmessen eCarExpo kommer neste år til Norge og Oslo.
Kan gjøres om til pickup Rendyrket tøffing for en aktiv livsstil.
Verdens raskeste gatebil er direkte skummel Den sagnomsuste Model S Plaid inviterer til å bryte loven. Og ikke bare på grunn av hurtigheten.
Følg Lyd & Bilde