Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Ford Mustang Mach-E GT

487 hk og råere ytelse.

Med Fords mest ikoniske merkevare i grillen, skulle det bare mangle at det ikke kom en enda raskere utgave av Mustang Mach-E. Sånn har det alltid vært, så at Ford tar fram en GT-utgave av den elektriske Mustang Mach-E, er ikke det minste rart.

GT-utgaven kan faktisk bestilles allerede nå, og her får man 465 hk og 860 Nm dreiemoment, med en 0verboost i tillegg som i korte perioder øker effekten til 487 hk.

Det skal sørge for lynraske 3,7 sekunder fra stillestående til 100 km/t, noe som gjør Mustang Mach-E GT til en av de aller raskeste familebilene der ute.

Den leveres med et omfattende utstyrsnivå, og bilen har adaptive Magneride-dempere, Brembo-bremser med 385 mm ventilerte skiver, og en kjøremodus Ford kaller helt utemmet. Bilen leveres med dekk fra Pirelli i 245/45 R20 dimensjon, som er spesielt tilpasset GT-utgaven.

To elektromotorer sørger for firehjulstrekk, men Ford sier at oppsettet er kalibrert sånn at mer av kreftene går til bakhjulene, enn på en vanlig Mustang Mach-E.

Annonse

GT-utgaven kommer i en lanseringsversjon med panoramatak som standard,  og i fargene Grabber Blue, Cyber Orange og Dark Matter Grey.

Batteriet er på 88 kWt netto (99kWt brutto) og Ford anslår rekkevidden til 500 km, i henhold til WLTP. Lanseringsmodellene koster fra 658.000 kroner, men GT-versjonen starter på 635.000 for en godt utstyrt utgave.

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

487 hk og råere ytelse.

487 hk og råere ytelse.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

487 hk og råere ytelse.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.