TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

DeLorean gjør comeback som elbil

Originalen gikk på kjernekraft, men nå gjør DeLorean comeback - denne gangen som helelektrisk sportsbil.

forfatter
Publisert 21.02.22 - 14:01

Filmhistorien er full av ikoniske biler, og for mange av de som vokste opp på 80- og 90-tallet har nok DMC DeLorean en spesiell betydning. Bilmodellen i seg selv var ikke spesielt vellykket, men ble foreviget gjennom Marty McFly og Doc Brown sine eskapader i » Tilbake til Fremtiden» filmene. Og har senere oppnådd kultstatus. Nå er den elektriske oppfølgeren snart på vei!

Delorean DMC 12 side
Delorean DMC 12. (Foto: Wikipedia)

Les også Fortsatt sjarmerende Michael J. Fox briljerer i litt utdatert «klassiker».

DeLorean DMC-12

En oppdatert versjon av klassikeren DMC-12 har forventet lansering i år. Den har neppe 1,21 gigawatt med kraft eller tidsreiser på tilvalgslisten, men ser likevel ut til å bli et ganske spenstig kjøretøy!

DeLorean EVolved
DeLorean EVolved

Designhuset Italdesign står bak formgivningen av den moderniserte utgaven. Den får selvfølgelig måkevingedører (skulle bare mangle!) men antageligvis også en mer strømlinjeformet, aerodynamisk silhuett enn forgjengeren. I hvertfall hvis de skal tro de første design-tolkningene.

Vi vet foreløpig lite om tekniske spesifikasjoner, rekkevidde og ytelser, men det ligger altså an til at nye DeLorean får en elektrisk drivlinje. Og ut fra designspråket, snakker vi trolig om ytelser (og pris) i superbilklassen.

De som er interessert og vil holde seg oppdatert, kan skrive seg på nyhetsbrevet hos DeLorean.com!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Automatisk lading hos flere leverandører Snart kan du lade BMW-en bare ved å plugge inn kabelen.
Jeep blir elektrisk Jeep er ikke tidligst ute med elbiler, men snart kommer hele fire SUV-er.
Spar drivstoff med Google Maps Nå kan du finne den mest drivstoffbesparende ruten med Google Maps
Følg Lyd & Bilde