Nyhet

Mustang Mach E med B&O

Lyd i bil er viktig sier Ford, vi kunne ikke vært mer enig.
forfatter

Mulig det er en yrkesskade, men vi velger helst biler som kan leveres med et skikkelig anlegg. Nå blir det mulig også på den kommende Fort Mustang Mach-E, som kan leveres med lyd fra Bang & Olufsen.

– Å lytte til musikk kan ha en positiv innflytelse på humøret ditt. Et premium lydanlegg gjør at du får en bedre kjøretur. Studier viser også at det kan hjelpe sjåføren med å fokusere bedre, spesielt på lengre og monotone kjørestrekninger, sier design director i Ford Europa, Amko Leenarts, i en pressemelding.

Vi kunne ikke vært mer enig.

Under grillen er det flere høyttalerelementer, som i en lydplanke.

Den elektriske Mustangen får blant annet høyttalere langs toppen av dashbordet, dandert som i en lydplanke, og toveis høyttalere i dørene foran og bak.

En plassbesparende subwoofer er plassert i bagasjerommet og bruker bilens karosseri som kabinett for elementet, som er 16 x 23 cm stort.

Anlegget er spesialtilpasset Mustangen, og man kan stille inn lydkarakteren fra den vertikale pekeskjermen.

– Lyd er en integrert del av livet, og er nå også en integrert del av vårt design, enten det er for den korte turen til jobb eller de virkelig store musikalske opplevelsene, sier Leenarts.

Nettopp.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.