data-srcset

Tesla Cybertruck kommer kun i én farge: Rustfritt stål

- Men du kan foliere den i hvilken farge eller mønster du vil, sier Elon Musk.

Da Tesla lanserte sin aller første pickup kjent som Cybertrucki fjor, var det bare en umalt prototype i nakent, rustfritt stål vi fikk se. Lite ante vi at dette kanskje blir det eneste fargevalget Tesla tilbyr!

«Eksoskjelett» i rustfritt stål

Tesla Cybertruck har et selvbærende karosseri i supersterkt, rustfritt stål. (Foto: Tesla)

Cybertruck kjennetegnes av et selvbærende karosseri i kaldvalset, rustfritt stål, som gir den et radikalt annerledes utseende fra vanlige rammebaserte pickup-er. Det var lett å tenke at Cybertruck-prototypen ble vist frem «blanke messingen» bare for å understreke dette poenget.

Men nå kan det se ut til at Tesla Cybertruck bare kommer i ren stål, uten noen form for lakkering utenpå. Uttalelser fra Elon Musk på Twitter tyder i alle fall på det:

Såkalt «wrapping», eller vinylfoliering som det heter på norsk, gjøres ved å trekke bilens karosseri med farget plastvinyl. 3M er en kjent produsent av slik vinyl, og det er mange lokale bedrifter innen bilpleie og reklame etc, som spesialiserer seg på slik bilfoliering.

annonse

I denne videoen kan se en Tesla Model 3 som «wrappes» i vinyl:

annonse

Obs! Det er ennå uklart om Tesla vil tilby folieringsvalg gjennom fabrikken, eller om dette er noe man som eier må ordne privat etter at bilen er utlevert fra Tesla, mot en ekstra kostnad. Sett fra den positive siden: Enten du vil ha din Tesla Cybertruck i svart matt, kamuflasjegrønt eller speilblank krom er mulighetene nær sagt ubegrensede…

Tesla Cybertruck kan forhåndsbestilles nå, men det er ennå uvisst når den settes i produksjon (først skal fabrikken bygges!).

Tesla Cybertruck Foto: Tesla /Electrek

Kilde: Electrek

annonse
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
2 Kommentarer
eldste
nyeste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Oddvar Mikalsen
1 month ago

Får meir og meir lyst på denne bilen.

Simen
1 month ago

Holdningen min til denne bilen har vært en berg- og dalbane for å si det forsiktig, men nå er den i hvert fall bestilt.

Les også