Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Grønt lys for Mercedes-Benz EQS AMG

Er det noe med en elektrisk luksusbil som kan dra fra alt og alle på motorveien? Hvis du kan vente til 2022, så har Mercedes et godt tilbud til deg.

Skrevet av / 13.04.20 - 12:00
Grønt lys for Mercedes-Benz EQS AMG

Den er nok en god stund til den ville fremtidsbilen fra Mercedes blir å finne på veien, men den tyske bilfabrikanten har allerede lansert flere eblier, herunder SUV’en EQC samt EQS, som er en sedan. Men hvor den eksisterende EQS «kun» kommer med ca 470 hk, er tyskerne nå på vei med en AMG-utgave med hele 600 hk. Det skriver det engelske bilmagasinet, Autocar.

Bilen får samme størrelse og høye standard som Mercedes’ luksuriøse S-klasse, og om man skal dømme ut ifra flere konseptbilder samt uttalelser fra Mercedes, så får den elektriske sportsvognen et ekstremt strømlinjet og glatt design.

Her er den alminnelige Mercedes EQS, som allerede er i produksjon.

Bilens dreiningsmoment blir på 900 Nm, som kun overgås av den mest heftige Tesla Model S (som byr på vanvittige 784 hk).

Ifølge Autocar vil den elektriske AMG tilsvare Mercedes’ eksistrende S63 4Matic, som har en 4 liters turbo V8 bensinmotor under panseret.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

0
Scroll to Top