Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

L&B TechCast – Episode 12 (Live)

I denne LIVE-episoden har vi besøkt Elkjøp Tech Campus, hvor mange leverandører avslører hvilke nye produkter som kommer. 

L&B TechCast – Episode 11

I denne episoden disktuerer vi blant annet hvorfor Dolby Atmos er det viktigste som har skjedd med lyd på lenge, at retro hi-fi ikke er det samme som vintage hi-fi.

L&B TechCast – Episode 10

I denne episoden blir det både snakk om trender innen mobil, kjempedyre høyttalere og (som vanlig) litt elbil. Til slutt kommer vi med en skikkelig overraskelse!

L&B TechCast – Episode 9

I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.

L&B TechCast – Episode 8

I denne episoden snakker Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske utfordringene man kan oppleve ved å kjøpe kinesiske produkter.

L&B TechCast – Episode 7

I denne episoden snakker vi om TV og lydplanker. Hvor stor skal TV-en være? Skal du velge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV-en så dårlig at du trenger en lydplanke og subwoofer i tillegg?

L&B TechCast – Episode 6

I denne episoden har vi med ekspert Bjørn Erik Forberg for å snakke om romkorreksjon og aktive/passive høyttalere.

L&B TechCast – Episode 5

I den femte episoden snakker vi blant annet om lanseringen av den nye iPhone 14, den nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har noen fremtid.

L&B TechCast – Episode 4

I denne episoden snakker vi om vintage! Alt fra hvilke platespillere du bør satse på til hvilke eldre høyttalermerker du bør holde deg unna for enhver pris.

L&B TechCast: Episode 3

Lasse mener lyden fra lydplanker er elendig. Geir mener alt avhenger av pris, og at de dyrere utgavene fint kan være et alternativ til konvensjonelle høyttalere.

L&B TechCast: Episode 2

Stadig smartere produkter volder problemer når programvaren ikke funker. Vi forklarer hvorfor trådløse hodetelefoner ikke er best, og hva slags fitnessklokke som er best.

L&B TechCast: Episode 1

Hva er egentlig god lyd, og når vet man når lyden er god? Hvorfor synes vi det er smart å skrive om elbiler?

Scroll to Top