annonse

Logitech Mini Boombox

For de hensynsfulle

Med sine 23 gram og nette format er Mini Boombox en høyttaler for deg som ikke har plass, eller ork for den del, til å bære med deg en kjempe for å få tilgang til favorittmusikken.

annonse

Mini Boombox er en liten søt høyttaler med myke avrundede kanter. Eksemplaret jeg fikk til testen er svart/hvitt, men den finnes også i blått/svart, rødt/svart og helsvart, alt for å tilfredsstille så mange som mulig. Boombox lades med mini USB-kabel, som følger med i pakken, noe som i og for seg ikke er til bekymring så lenge du holder styr på kabelen. Derimot kan det oppstå et problem dersom du skulle forlegge den, ettersom det nå til dags blir mer og mer vanlig med mikro-USB på mobiler og andre gadgets som kommer inn i hjemmet. Oversiden på høyttaleren er i gjennomsiktig plast og under lyser røde berøringsknapper for å regulere volum, bytte spor, sette i gang eller pause musikken. Skulle din mobil ringe når du har den koblet sammen med Boombox kan du benytte høyttaleren som handsfree, og det finnes også en ”svar-knapp” om du ikke skulle ha mobilen innenfor rekkevidde.

På baksiden av enheten finner du av/på-kontrollen, linjeinngangen (om du ikke vil kjøre trådløst) samt kontakt for USB-lading. Ikke noe unødig med andre ord. Om du nøyer deg med å ikke spille for hele naboskapet eller alle på stranden, leverer denne lille høyttaleren fullt akseptabel lyd som får min fot til å trampe takten. Lydbildet er klart, detaljert og luftig, men jeg savner litt kraft og bestemthet i bassen, noe som ikke er helt overraskende med tanke på høyttalerens størrelse. Spiller du musikk med mye bass på høyt volum, må du være klar over at den lille dingsen begynner å leve sitt eget liv og vandre i vei over bordet.

Konklusjon
Dette er en liten og nett radio som virkelig er verdig navnet reiseradio, den er både lett og tar liten plass i bagasjen. Mini Boombox er lett å ha med å gjøre, og at den også fungerer som handsfree gjør det ikke verre. Lyden er absolutt helt ok så lenge du ikke velger å spille for fullt, noe som dine omgivelser kanskje takker deg for. Bassen etterlater litt igjen å ønske seg, ikke helt uventet med tanke på størrelsen, men er likevel helt akseptabel.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
 • Tilkoblinger: Bluetooth, linjeinngang
 • Rekkevidde: ikke oppgitt
 • Batteritid: ca 10 timer
 • Vekt: 0,23 kg
Pris: 700 kr
Pluss Prisen Størrelsen Kan benyttes som handsfree
Minus Liker ikke å spille høyt Svak bass
  Også i denne testen:
  Monster Clarity HD
  Et riktig lite monster
  Heter man Monster har man jo litt å leve opp til. Dette er riktignok et veldig lite og lett monster, men om du ser bort fra at den er liten er den mer brutal enn søt. Størrelsen gjør at den passer perfekt til å følge med i bagasjen både hit og dit.
  Nokia Play 360
  Doldisen som gjerne leker
  Nokia Play 360 får sannsynligvis ikke noen til å heve på øyebrynet ved første øyekast, spesielt ikke om du er den forsiktige typen og velger den svarte varianten, men faktum er at den har noen kule finesser som slår de andre deltagerne over fingrene.
  Bose Soundlink
  Tungvekteren
  Bose Soundlink er med sine 1,5 kilo testens tyngste deltager. Her får du en gedigen reisehøyttaler som riktignok kan være for tung til å ta med seg på interrail, men som passer perfekt når du ikke trenger å bære på mye over lengre strekninger.
  Sony SRS-BTV25
  Litt Las Vegas
  Inne i den ganske store kartongen gjemmer det seg en kul liten kuleformet høyttaler som jeg bare ikke kunne la være å le litt av. Sonys bidrag kommer til å passe perfekt i det rette miljøet, mens andre trolig kommer til å velge en høyttaler med et mer konservativt utseende.
  Geneva Model XS
  Lekker så det rekker
  Du med god hukommelse husker sikkert at vi hadde med en singeltest av Geneva Model XS i nummer 2 2012. Nå vil vi se hva den har å by på sammenlignet med andre apparater i samme sjanger.
  Har du noe å tilføye?
  Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

  3
  Kommentarer

  0 Comment threads
  0 Thread replies
  0 Følgere
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  0 Comment authors
    Motta varsel  
  siste eldste mest populære
  Varsle meg om
  annonse

  Les også

  Microsofts nye 15" bærbare har blitt pumpet opp en del.

  Microsoft Surface Laptop 3 er kommet i en ny 15"-utgave med AMD-prosessor. Det er en spennende nyhet som dessverre ikke lever helt opp til sitt potensial.

  Et mye bedre speilreflekskamera

  Speilrefleksen lever i beste velgående, i Canons nyeste systemkamera for både nybegynnere og entusiaster.

  Konsollen er også en mobil

  Andre generasjon av Asus' gamer-mobil er toppklasse – og forbeholdt de få.

  Smart budsjettvalg

  Moto G har både blitt billigere og gir mer for pengene enn tidligere.

  Klassisk proffkamera

  La ikke det klassiske retrodesignet lure deg, dette er et helrått kamera.

  Bomber og granater! 10 øreklokker for heseblesende gamere

  Enten du er en l33t eller n00b: Vi har testet ti gaming headset du har råd til!

  Beats har IKKE gått i bassfella

  Hvem hadde trodd at produsenten som elsker feit bass kunne lage noe så nøytralt?

  Muskuløs multikunstner

  Trenger du en kraftig forsterker med DAC og mange innganger, finner du svaret her.

  Hvilken Samsung-TV er det aller beste kjøpet?

  Hvilken Samsung-TV er det aller beste kjøpet? Vi tester oss gjennom jungelen av QLED-skjermer!

  Imponerende kamerarekord

  Mi Note 10 banker konkurrentene med hele fem kameraer og 108 Mp oppløsning.