Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Mer trådløs lyd fra LG

Topper multiromserien med kraftig lydplanke.

Skrevet av / 05.01.15 - 10:20
Mer trådløs lyd fra LG

LGs Music Flow-serie med trådløse nettverkshøytalere utvides med fire nye modeller, for større valgfrihet for folk som vil lytte til musikk ”med høy kvalitet, trådløst i alle rom”.

Det er snakk om en bærbar høyttaler, en CD-spiller og to nye lydplanker. Dette gjør Music Flow-serien mer fleksibel, med fokus på brukervennlighet. Men kan lytte til den samme musikken i flere høyttalere uansett hvilket rom de er plassert. Selvsagt kan man også spille musikk på ulike høyttalere slik at alle i familien kan høre på sin favorittmusikk, eller alternativt koble de sammen slik at de danner et surroundanlegg, for mer involverende film- og musikkopplevelser.

Appstyring og høyoppløst lyd
Høyttalerne styres via mobiltelefon eller nettbrett med iOS eller Android med appen LG Music Flow, som må kobles trådløst på WiFi via et såkalt mesh-nettverk. Da kan du spille 24-bit høyoppløst lyd, noe ikke alle konkurrentene kan skryte av. Én av høyttalerne må kobles med en internettkabel til det faste nettverket for alt skal fungere. I tilfeller der ingen av høyttalerne kan kobles til en ruter eller et modem, kan du i stedet kjøpe en bro som igjen kommuniserer trådløst med de andre høyttalerne i systemet.

Lydplanke på ”700 watt”
De fire nye modellene i Music Flow-serien inneholder som sagt to lydplanker, en CD-spiller og en bærbar høyttaler. Lydplanken LG lover at lydplanken LAS950M har en effekt på hele 700 watt. Vi roper herved varsku om oppblåste spesifikasjoner, da planken neppe trekker så mye strøm fra nettverket. Spesielt i en tid når alle fokuserer på ”grønne” produkter. Likevel er vi spent på å høre hva lydplanken er i stand til av lydopplevelser. For de som ikke trenger fullt så kraftig lyd, men likevel ønsker å forsterker lyden fra TV-en, kan LAS750M være et alternativ.

Øvrige produkter
CM3750 er en trådløs nettverkshøyttaler med innebygd CD-spiller og en utgangseffekt på 40 watt. Enheten spiller av HD musikk via WiFi, eller strømmer fra en Bluetooth-tilkoblet musikkspiller, mobil eller datamaskin. Bluetooth-funksjonen er for øvrig felles for alle enheter i Music Flow-serien. Den bærbare NP8350 på 20 watt er ”perfekt for de som ønsker å flytte høyttaleren fra rom til rom, eller kanskje ta den med til hytta.”

Lanseringstidspunkt og pris vil vi høre mer om på et senere tidspunkt.

lge.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Lyd & Bilde
Scroll to Top