: 12 lydplanker og lydsokler

Det enkleste er ofte det beste

En lydplanke eller lydsokkel oppgraderer TV-lyden i en håndvending. Men ikke alle er like gode.

TV-produsentene jobber iherdig med å forbedre sine produkter, og presenterer stadig bedre apparater fra år til år. Bortsett fra på ett punkt: lydkvalitet. I en verden der flatere er bedre, er det ikke rom for å bygge inn høyttalere av god kvalitet. Noen få unntak finnes, der man har felt TV-en inn i en større ramme, for å få plass til noen ålreite høyttalere. Men i dag når man helst ønsker et så stort bilde som mulig, er veggplassen dyrbar, og hvem vil da ha en 55-tommers TV som tar like stor plass som en 65-tommer? Da vil man jo heller ha 65-tommeren!

Les også: test av Sonos Playbar og 10 andre lydplanker

Den enkleste og mest elegante løsningen på lydproblemet er en lydplanke eller lydsokkel. En separat høyttaler, hvor alt av høyttalerelementer, forsterkning og prosessering av det digitale lydsignalet fra film eller musikk er bygget inn i ett og samme kabinett. Da får du sett lørdagsfilmen med ti ganger bedre lydkvalitet, og plutselig får du brukbar lydkvalitet på musikk også. Enten det er konsertopptak du skal se på, høre på radio eller spille musikk rett fra PC-en eller mobilen, via Bluetooth. Alle produktene i denne testen har nemlig mulighet for trådløs musikkavspilling.

 

Planke eller sokkel?

Forskjellen mellom en lydplanke og en lydsokkel, er at planken er flat og passer best på veggen. Har du veggmontert TV-en, kan dette være den beste løsningen, hvor planken da festes langs TV-ens underside (eller overside). En lydsokkel er dypere og ment for å plasseres under TV-en. Dette er mer en rettesnor enn en fasit, da noen har et TV-møbel med plass til en lydplanke. Motsatt er det mange med veggmontert TV som har en TV-benk under, som fint kan huse en lydsokkel.

Test: Rimelig OLED-TV fra LG

På grunn av lydplankenes slanke fasong, har de fleste av dem en separat basshøyttaler, som mottar lyden trådløst fra planken. Det betyr at du står fritt til å gjemme den bort der du ønsker. Lydsoklene, derimot, har større kabinettvolum, og dermed plass til større og flere elementer, som dermed ikke er like avhengig av separat basshøyttaler. Flere av dem har likevel muligheten for å koble til en subwoofer.

 

Utstyr

Utstyrsnivået varierer svært blant lydplanker og lydsokler. Noen av dem har optisk digitalinngang og Bluetooth, og ferdig med det. Andre har i tillegg HDMI, og noen har dessuten nettverkstilkobling, slik at du kan strømme musikk trådløst fra PC-en. Noen av disse kan synkroniseres med andre produkter fra samme merke, slik at de kan inngå i et multiromssystem og spille samme (eller forskjellig) musikk og filmlyd i flere rom.

Stor test: 6 trådløse høyttalere

 

Testen på TV2 Hjelper deg

Slik testet vi 

Alle produktene har vært testet på vår hi-fi-benk. Den har hyller av herdet glass, som vi har dekket med scenefilt (molton), for å hindre uønskede vibrasjoner. Vi har brukt HDMI der dette har vært tilgjengelig, i andre tilfeller har lyden blitt overført via den optiske digitalinngangen. Der hvor produkter har ekstern subwoofer, er denne plassert der den låter best (som regel et sted på gulvet ved frontveggen, ikke langt fra lydplanken).

Nettverksfunksjonalitet har blitt sjekket ut der dette er aktuelt, ellers har musikk i stereo blitt spilt av med Bluetooth og fra CD.

Vi har sjekket ut ulike lydinnstillinger, for å prøve å finne den som gir det beste resultatet. Som regel låter det best i ren stereomodus på musikk, mens film gir mer innlevelse med surroundfunksjon.

Filmen vi har testet med er Transformers: Age of Extinction på Blu-ray, mens musikk i stereo har vært et assortert utvalg.

 

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .

Tanken er god

Mange funksjoner som nettverk og multirom pakkes inn i god brukervennlighet. Dessverre er ikke lyden god nok.

Lyd & Bilde mener

Lydsokkelen kan settes opp med andre produkter fra Panasonics ALL-familie i et multiromssystem. Brukervennligheten er god.
Lydsokkelen kan settes opp med andre produkter fra Panasonics ALL-familie i et multiromssystem. Brukervennligheten er god.
 • HDMI: 1 inn, 1 ut (ARC)
 • Digital inn: Optisk
 • Trådløst: Bluetooth (NFC), Wi-Fi
 • Analog inn: RCA
 • Subwoofer: Integrert
 • B x H x D = 60 x 6,3 x 36,5 cm
 • Farge: Svart
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 4495 kr

Med trådløs nettverkstilkobling kan du strømme musikk trådløst, og lydsokkelen kan dessuten inkludere i et multiromsoppsett, sammen med andre produkter i ALL-familien. Hør samme musikk i alle rom, eller se film i stua mens internettradio strømmes til kjøkkenet. Alt styres fra en app.

Lydsokkelen ALL30 har tegnrute i front, bak grillen, som gir god oversikt over inngang og innstillinger.

Best lyd på musikk i stereo får man ved å sette subwooferen til nivå 2 og velge ”Standard” lydmodus. Skru av funksjoner som ”3D Clear Dialogue” og ”H. Bass”.

Likevel låter ikke sokkelen bra nok på musikk. Sangstemmer er ikke klare nok, og bassen er rotete. Musikk funker rett og slett dårlig.

Film fra Blu-ray fungerer bedre. Her kan du aktivere ”3D Clear Dialogue” og sette til lydmodus ”Cinema”, for å få det største og luftigste lydbildet, med en liten følelse av surroundlyd.

Film kommer vesentlig bedre ut av det enn musikk i stereo. Det er mer luft her.

Dype basseffekter blir fort for mye for høyttalerelementene, som bunner og skurrer hvis man skrur opp lydnivået for høyt. Dialogene er klare nok, men mangler litt oppløsning.

I likhet med ALL70 er denne lydsokkelen justert mot film fremfor musikk.

Komplett pakke

Med innebygde strømmetjenester og fiffige trådløse løsninger, er Sonys lydplanke ideell for den som vil bygge ut til flere rom.

Lyd & Bilde mener

God brukervennlighet, mange trådløse muligheter og norske menyer. Lyden er varm og fyldig, og lett å like.
Overtoneområdet er noe tilbakeholdent, og surroundeffekten på film er ikke så stor som på enkelte.
 • HDMI: 3 inn, 1 ut (ARC)
 • Digital inn: Optisk
 • Trådløst: Bluetooth (NFC, LDAC), WiFi
 • Analog inn: 3.5 mm minijack
 • Subwoofer: Trådløs
 • B x H x D = 107 x 8,6 x 6,5 cm
 • Farge: Svart
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 6690 kr

Sony har en oversiktlig skjermmeny, som attpåtil snakker norsk. Denne gjør trådløs nettilkobling til en lek. Spotify Connect er innebygd, og dessuten innebygd Chromecast-funksjon. Åpne Netflix på mobilen, og speil sendingen over på TV-skjermen via lydplanken.

HT-NT3 fungerer med andre kompatible Sony-produkter i et multiromsoppsett. Den støtter høyoppløste lydfiler, og Bluetooth-tilkoblingen støtter med sin LDAC-teknologi musikk med tre ganger høyere båndbredde. Bitstrømmen på lydoverføringen vises på skjermen.

Musikk i stereo gjengis med mye bass, og lydplanken kan spille høyt takket være høy ”gain”. En fordel ved innspillinger med lavt lydnivå. Gjengivelsen av instrumenter og stemmer er på den fyldige siden. Overtonene er noe tilbakeholdne, som gir en noe mørk klangsignatur. Men det låter ikke skarpt eller hermetisk.

Film gjengis med litt surroundeffekt, men bare moderat i forhold til de andre. Subwooferen takler ikke veldig godt den dype bassen på den siste Transformers-filmen, her bør den skrus ned litt. Den låter da også litt svulstig fra før, og kan ha godt av å tones litt ned.

Totalt sett en ganske bra lydplanke, hvor funksjonalitet er et viktig stikkord.

Det beste kompromisset

Stor filmlyd, god brukervennlighet og ganske god lyd på musikk gjør dette til det beste kjøpet blant lydplankene.

Lyd & Bilde mener

Surroundeffekten på film er imponerende, og dialogene står meget klart frem i et luftig lydbilde. Imponerende velbalansert lyd.
Musikk i stereo låter ikke fullt så bra som film. Vi savner display.
 • HDMI: 1 inn, 1 ut (ARC)
 • Digital inn: Optisk, koaksial
 • Trådløst: Bluetooth (aptX)
 • Analog inn: RCA
 • Subwoofer: Trådløs
 • B x H x D = 100,4 x 7,9 x 7,8 cm
 • Farge: Svart
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 4698 kr

I likhet med Klipsch mangler Denons lydplanke tegnrute som viser lydmodus og valgt inngang. Man forholder seg til lysdioder. Men det er ikke mange knapper, og fjernkontrollen er enkel og oversiktlig, med lettfattelige symboler.

De eneste lydinnstillingene du kan velge, er surroundmodus av og på, samt nattmodus som gir flatere lyd og mindre bass, så du ikke vekker resten av husholdningen om natten. Ønsker du å finjustere bass opp eller ned, har subwooferen et trinnløst potmeter på baksiden til dette.

Musikk i stereo har vesentlig strammere trommerytmer, og en mer balansert bassgitar, enn JVC, Panasonic og Philips. Subwooferen samarbeider rett og slett bedre med høyttalerne i planken, som gjør at lydbildet er mer helstøpt, og minner i så måte mer om det til Klipsch. Denon er ikke like kraftig, men henger bra nok med til å ta et vorspiel eller to.

Det er med film i skuffen at Denon drar ifra. Planken gir et bedre inntrykk av surroundlyd enn Klipsch, med et mer naturtro og faseriktig lydbilde. Dialogene er klare med luftige og fine overtoner. De har ikke samme fylde som Klipsch, men totalt sett liker vi Denon bedre på film.

Denon har lydplanken som gir mest for pengene.

Halvveis løsning

Hvis du ikke veggmonterer Panasonics lydplanke, skal den legges ned på TV-benken, med elementene pekende opp. Det funker dårlig.

Lyd & Bilde mener

Lydplanken kan settes opp med andre produkter fra Panasonics ALL-familie i et multiromssystem.
Lydkvaliteten er middelmådig, og på musikk er den elendig.
 • HDMI: 1 inn, 1 ut (ARC)
 • Digital inn: Optisk
 • Trådløst: Bluetooth (NFC), WiFi
 • Analog inn: Nei
 • Subwoofer: Trådløs
 • B x H x D = 95 x 12,5 x 5,7 cm
 • Farge: Svart
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 4995 kr

Denne lydplanken monteres flatt på veggen under TV-en, hvorpå den peker rett frem, eller legg den ned på TV-benken, med elementene pekende opp. I praksis burde den aldri ligge på denne måten, da lyden blir mildt sagt elendig, pluss at du da heller ikke ser tegnruten fra sofaen.

Med trådløs nettverkstilkobling kan du strømme musikk trådløst, og produktet kan dessuten inkluderes i et multiromsoppsett, sammen med andre produkter i ALL-familien. Som for eksempel ALL3 og ALL8. Dermed kan du høre lik musikk i alle rom, eller ha filmlyd i stua mens du spiller musikk på badet.

Problemet er at denne lydplanken slettes ikke burde inkluderes i noe musikksystem, da lyden fra musikk i stereo låter innestengt i overtoneområdet og rumlende i bassen. Det blir ikke bedre med ulike lydinnstillinger, for alle gjør de noe rart med fasen som gjør at lydbildet blir for diffust.

Det er derfor overraskende at Panasonic ALL70 låter vesentlig bedre på film med surroundlyd, og med 3D Clear Dialogue aktivert blir dialogene klarere, mens surroundeffekten som oppstår funker godt på film.

Det er helt klart at denne planken er tunet til filmlyd, selv om den heller ikke her når opp til de beste. Musikk? Glem det.

Syltynn på alle måter

Fra Philips kommer en svært tynn lydplanke, som glir i ett med sine omgivelser på lekkert vis. Den har HDMI-tilkobling og støtter trådløs Bluetooth med høykvalitets aptX-lyd, og den viser inngang og innstillinger i en tegnrute. Som vi setter pris på, da ikke alle lydplanker har tegnrute.

Film gjengis med et ganske bra inntrykk av surroundlyd i ”Movie” lydmodus. Dialogene er tålelig klare, men har en litt metallisk farging. Det er ikke krise, men langt fra de beste i klassen. Den dype stemmen til Optimus Prime er ikke helt så fyldig den skal.

Subwooferen tåler ikke mye, og går fort i knestående. Ikke minst fordi den må spille høyt opp i frekvens, på grunn av den tynne lydplanken som nesten ikke har mellomtone. Derfor er det dumt at det ikke finnes nivåinnstilling så man kan senke denne noe, her er bare generell bassjustering på hele lydbildet.

Musikk i stereo låter slettes ikke bra. Lyden er slank og hermetisk, og subwooferen står og rumler for seg selv. Det later til at også Music-modus har en slags surroundeffekt, som man ikke får skrudd av.

Philips-planken kan vurderes hvis du absolutt må ha den supertynn, men aldri hvis du også skal bruke den til musikk.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre eller få tilgang til testen her.

Best i klassen

Canton-DM-75Selv om man vender seg til en lydsokkel uten tegnrute, er det befriende å bruke en som har det. Da ser man hvilken inngang og lydmodus som er valgt, selv i dempet belysning.

Bluetooth-paring må skje etter inngangsvelgeren er satt til Bluetooth, selv om det finnes en dedikert Bluetooth-pareknapp på fjernkontrollen. HDMI-inngang mangler også, TV-en må kobles til med optisk og settes til PCM ut.

 

KONKURRANSE: Vinn Årets Beste Produkter

 

Med fjernkontrollen, som er litt vel retningsbestemt, velger du mellom stereo og ”surround”, samt justering av bass og diskant.

Musikk i stereo låter enda bedre enn med PSB. DM 75 har mer guffe og skildrer saftige bassrytmer med mer overskudd. Den kan spille høyere og kraftigere, også enn lillebroren DM 50, som vant fjorårets test, takket være fire 4-tommers basselementer. Er ikke dette nok, kan du bruke subutgangen, som deler bassen ved 80 Hz.

Sangstemmer, ikke minst kvinnelige, låter mykere og bedre oppløst enn med de andre i testen.

Film fortjener surroundfunksjonen, da blir lydbildet stort og med overraskende god kontroll. Dialogene er fyldige og åpne på én gang. Sammenhengen er bedre enn med noen av de andre i testen.

Canton DM 75 er førstevalget, om du ikke absolutt må ha HDMI-inngang.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre eller få tilgang til testen her.

Brei beinføring

Den svarte og smått klumpete planken fra Klipsch har ingen tegnrute. I stedet indikerer en fargediode hvilken lyskilde som er valgt: grønn er optisk, og blå viser Bluetooth. Her er verken nettverkstilkobling eller HDMI-inngang, planken kobles i stedet til TV-en med optisk digitalkabel. Dolby Digital støttes, men ikke DTS. Det kan derfor være lurt til å sette TV-en til å sende PCM ut.

Fordelene med de få funksjonene er at Klipsch R-10B er enkel i bruk. Trykk på 3D-knappen på fjernkontrollen for å gi større lyd på film, og en gang til for å deaktivere når du skal spille musikk, som låter best i vanlig stereo.

Det er en helt annen rytmikk i Klipsch på musikk i stereo, enn de øvrige lydplankene. Mellomtonen er stor, som gjør at sangstemmer får bra brystklang. Gitarklangen er fyldig, det mangler bare litt tonestruktur fra kassa. Men den kraftige lyden gjør denne den mest underholdende lydplanken til musikk.

Film trøkker bra, subwooferen henger med og har trinnløs nivåjustering. 3D-lyden fungerer greit, men man legger bedre merke til artefakter i fasegjengivelsen med Klipsch enn med Denon og Sony. Likevel foretrekkes denne funksjonen på, når filmen snurres.

Totalt sett en meget underholdende lydplanke!

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre eller få tilgang til testen her.

En grei affære

Lydsokkelen med testens laveste prislapp har likevel både koaksial og optisk digitalinngang, samt trådløs Bluetooth-tilkobling for musikk fra mobil og PC. To fulltoneelementer sitter i front, mens undersiden huser to 3-tommers basselementer, som spiller de lavere frekvensene.

Det er ingen tegnrute i front som viser innganger og funksjoner, alt indikeres av lysdioder. Som alle er grønne, som gjør det litt problematisk å skaffe oversikt.

Musikk i stereo låter litt slankt. Man kan skru på Bass Extension, men den demper egentlig bare mellomtonen, og gir dårligere dynamikk. En Clear Voice-funksjon deaktiveres, da sangstemmene låter for hardt.

Musikken låter fint nok i enkle partier. Men på partier med mer lydtrykk, når trommene kommer inn, roter det seg til. Og dette er ved helt vanlig lydnivå.

På film velges også Clear Voice bort, da dialogene får en forsterkning i mellomtonen som gjør dem litt hermetiske. Uten låter de litt mørkt, men dette foretrekkes. Effekten av surroundlyd er ganske bra, klangbildet brer seg stort utover. Det vi først og fremst savner er bedre kontroll på basseffektene, og åpnere dialoger.

Den lave prisen er hyggelig, men vi vet at Yamaha kan bedre enn dette.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre eller få tilgang til testen her.

Gode funksjoner, dårlig lyd

Pioneers lydsokkel har både kablet og trådløs nettverkstilkobling. Trådløst settes enkelt opp med en app til smartmobilen. Da kan du strømme musikk fra PC-en eller mobilen med AirPlay eller den merkeuavhengige DLNA-protokollen. Fremtidsbevisste radiolyttere vil også merke seg DAB+.

Alt styres synlig via en brukervennlig tegnrute i fronten på lydsokkelen. Det eneste som mangler er HDMI-innganger. Men både optisk og koaksial digitalinngang støtter Dolby Digital og DTS.

Lydnivået blir akkurat høyt nok for filmkvelden. I Standard surroundmodus hører vi et åpent lydlandskap, men dialogene er noe innestengt. Dialogue-modus hjelper ikke, det gjør bare dialogene hardere, skarpere og mer hermetiske.

Som lydsokler flest uten separat subwoofer, tåler ikke Pioneer veldig godt ekstreme dypbasseffekter. Da bryter den opp i skurring. Skjer dette, demp bassen.

Musikk i stereo låter nokså ullent og innestengt, som om gitarstrengene ikke er skiftet på en stund, med et lag gammel olje på seg. Rett og slett ingen fornøyelse. Bassen er overdreven, vi må dempe den hele seks steg for at den skal blande seg inn i lydbildet. Den er fortsatt ullen.

Gode funksjoner, altså, men dårlig lyd.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre eller få tilgang til testen her.

En lydmessig fornøyelse

Lydsokkelen fra PSB har ingen HDMI-inngang, men belager seg på å koble en optisk digitalkabel fra TV-en. For å være sikker på at den godtar lydsignalet, bør TV-en settes til å sende PCM-lyd ut, og ikke bitstream.

Sokkelen har ingen tegnrute, i stedet markerer lysdioder inngang og hvilken lydmodus som er valgt. Det er litt knotete å velge enkelte funksjoner. Man må for eksempel holde setup-knappen inne i fem sekunder for å aktivere subwooferutgangen. Når det er gjort, kutter lydsokkelen genialt ved 80 Hz, og sender dypbassen til subwooferen. For eksempel den flate SubSeries 150, som vi fikk å teste med. Den er grei, men vi kunne godt tenke oss noe enda kraftigere.

Musikk i stereo gjengis med en tøff bass som funker overraskende bra uten subwoofer. Lyden er langt bedre enn lydsoklene fra Yamaha, Panasonic og Pioneer, her kan man faktisk høre på musikk og nyte det. Overtonene er noe tilbakeholdne, men det er helt greit.

Basseffektene på film låter stramt og fint, du trenger strengt tatt ingen ekstern subwoofer her. WideSound Plus lydmodus gir et stort lydbilde, og dialogene på film er store og fyldige.

PSB knuser de fleste andre i testen på lydkvalitet.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre eller få tilgang til testen her.

Elegant og brukervennlig

Med to HDMI-innganger kan både Blu-ray-spiller og kabel-TV-boks tilkobles, og JVC har et tydelig display som lyser frem fra bak grillen. Man har alltid oversikt over hva man driver med, da JVC-planken er meget brukervennlig.

Lydplanken er slank og elegant, og gjør ikke mye ut av seg verken på veggen eller på TV-benken.

Film i surround har godt av å aktivere DTS TruSurround, som gir mer surroundfølelse. Lydbildet er stort, og det kommer ganske mye bass fra subwooferen, som funker fint til både filmmusikk og lydeffekter. Blir scenene for intense, flater den ut, da den later til å ha en innebygd limiter. Det er ikke et dumt valg, framfor å bli stående og skurre og skrape, som hos enkelte andre.

Dialogene er klare og lett å tyde, selv om Kelsey Grammer fra Transformers: Age of Extinction mangler litt fylde nedover.

Musikk i stereo bør nytes helt uten noen DTS-moduser, for ikke å få fasefeil i overgangen mellom subwoofer og lydplanke. Da strammes bassgitarer og trommer opp, selv om lydbildet blir mindre enn med alskens prosesseringseffekter.

Heller ikke JVC elsker musikk, men kommer et hakk bedre fra det enn Philips og Panasonic. Ikke verst, når den også er billigere.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre eller få tilgang til testen her.

Buet fornøyelse

Denne lydplanken er enorm, og er med sitt kurvede ytre naturlig å pare med Samsungs store, buede skjermer fra 65 tommer og oppover. Eksemplaret til test har utseende i ekte aluminium, som gir et eksklusivt preg.

Som lydplankene fra Sony og Panasonic kan den integreres i et multiromsoppsett, sammen med Samsungs egen WAM-familie med trådløse lydprodukter. For eksempel M3 og M7.

Planken kobles til nettverket via appen Samsung Multiroom. Denne brukes også til å koble lydplanken til andre Samsung multiromsprodukter.

Av lydmodusene er det ”Standard” som fungerer best på både musikk og film, da ”Music” låter flatt og spisst, og ”Cinema” gir en farging i mellomtonen vi ikke liker.

Subwooferen er ikke like taktfast som Klipsch eller Denon sine, men likevel fungerer Samsung-lydplanken ganske godt på musikk. Ikke minst fordi den er så bred og dermed gir et bredere stereoperspektiv enn de andre.

Film gjengis med gode dialoger og et stort og åpent lydbilde. Selv om surroundeffekten på film ikke føles så omsluttende som med Denon.

Samsungs lydplanke har god lyd og greit med trøkk, men den er ikke noe bedre enn de beste til halve prisen. Her betaler du ekstra for design.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre eller få tilgang til testen her.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

  Les også

  Annen utgave av den minste Citation-smarthøyttaleren.
  For prisen av et par støykansellerende hodetelefoner gir Philips Fidelio X3 uendelig mye bedre lyd.
  Xperia 5 II er ikke bare like bra som Xperia 1 II, den er i flere tilfeller bedre!
  Sony A85 er en jevnt over glimrende OLED-TV med flott bilde og usynlig, men tydelig lyd!

  Aktuelle tilbud

  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Denons jubileums-spiller kan ta seg kjærlig av CD-ene dine i mange år fremover. Men strømmingen får en kald skulder.
  Vi spurte, leserne svarte. Med nesten 4500 stemmer er iPhone 11 kåret som vinner av kamerablindtesten.
  Sonus faber Lumina III er det opplagte valg av høyttalere til mindre rom
  Samsung HW-Q950T er den nyeste toppmodellen, og den skuffer ikke. Denne lydplanken er det krutt i!
  Med sin saftige kontrast og fargestrålende Ambilight-lys, gir Philips OLED805 en virkelig heftig bildeopplevelse.
  OnePlus 8T er et kompromiss. Derfor må man holde tungen rett i munnen hvis man vurderer et kjøp. For de fleste er OnePlus 8T blant de beste mobiltelefonene på markedet, mens forbrukere med spesielle behov bør se etter noe annet.
  Endelig et Wi-Fi 6 meshnettverk som folk flest har råd til. Er det bare å spenne sikkerhetsbeltet og gjøre klar for superhastigheter?
  Dyson Lightcycle Morph er noe helt for seg selv. Den kan det meste, men samarbeider dårlig.
  Hvis du er villig til å gi avkall på Dolby Atmos og DTS:X, finnes det neppe noen bedre lydplanke til prisen, enn Samsung HW-Q66T.
  Det er få lydplanker som klarer å simulere surroundlyd som Sony HT-G700.
  TCL C815 byr på flott bildekvalitet og flust med smarte finesser til en fornuftig pris. Her får du til og med glimrende lyd!
  Endelig en interiørvennlig subwoofer som gir skikkelig fysisk bass! Ja, det koster, men betaler tilbake i form av nydelige basstoner på musikk og heftige basseffekter på film. Fra et slankt format som du kan henge på veggen.