TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Folkets favoritt Bang & Olufsen Beosound Stage

Folket har talt

Bang & Olufsen Beosound Stage kan smykke seg med prisen Folkets Favoritt!

forfatter
Publisert 23.12.21 - 10:30

Vi i L&B lever av å fortelle våre lesere hvilke produkter vi synes er de beste. Men denne gangen har vi bedt våre skandinaviske lesere om å fortelle oss hvilken lydplanke de liker best. Vi har selv nominert ni lydplanker, som vi synes ser bra ut – og hvor vi har gått god for ytelsen.

Dere leseres jobb var å fortelle oss hvilken av lydplankene dere likte best, basert på design.

Les også Hjelp oss å kåre den peneste lydplanken! Hvilken lydplanke vil du helst pryde stua med? Stem på din favoritt her!

Nå har vi hatt opptellingen, og vinneren er Bang & Olufsen Beosound Stage. Som tok en meget knepen seier over Bowers & Wilkins Formation Bar. Takket være litt god, gammel dansk patriotisme, som avgjorde det hele til slutt.

Gratulerer!

De nominerte til prisen Folkets Favoritt:

  • Bang & Olufsen Beosound Stage
  • Bowers & Wilkins Formation Bar
  • Dali Katch One
  • Harman Kardon Citation MultiBeam 700
  • Klipsch Cinema 1200
  • Lemus Home Artistic
  • Samsung HW-S66A / HW-S67A
  • Sonos Beam (Gen 2)
  • TCL TS8132

Slik så avstemningen ut, delt opp i hvert land:

Peoples Choice lydplanker NORGE

Peoples Choice lydplanker SVERIGE

Peoples Choice lydplanker DANMARK

Peoples Choice lydplanker TOTALT

 

Stemmegivingen i antall:

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
5 tips til bedre lydplanke-lyd Har du akkurat kjøpt deg en ny lydplanke? Her får du noen enkle tips som gjør oppsettet til ren plankekjøring!
Fem tiår med Polk Amerikanske Polk Audio har produsert høyttalere i 50 år. R200AE er en jubileumsmodell, signert av selskapets grunnlegger.
Høyttalere til mannehulen Elipson Heritage XLS11 er franske – men ligner amerikanske monitorhøyttalere fra stereoens gullalder.
Disse står det en legende bak Etter platespillerne er de klare med sin første høyttaler.
Ta med kinolyden hjem i stua Høres TV-en din tynn og spinkel ut? Vi har testet fem prisgunstige lydplanker som kan kurere mager bass, og gi deg en fet surround-opplevelse!
De beste vi har hørt For en bursdagsgave de grønne høyttalerne fra Monitor Audio er. Her får man faktisk i pose og sekk.
Følg Lyd & Bilde