TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

6 gaming hodetelefoner

Heftig lyd for gamere

Det sies at lyden er halve opplevelsen og dermed burde man også investere i utstyr som virkelig engasjerer like mye som grafikken.

forfatter
Publisert 03.08.11 - 15:00
Produkter i testen
 • Logitech G930
 • Creative Tactics3D Sigma
 • Sandberg 5.1 USB surround
 • Sennheiser PC 333D
 • Sony GA500
 • AKG GHS1 Camouflage
 • Teknologiracet i dagens spillverden gallopperer fremover i en fryktelig fart. Grafikk er som alltid det mest iøynefallende og i fokus for folks oppmerksomhet og beundring, mens TV og PC skjermer har vokst seg til vanvittige størrelser og kvalitet. Likevel sies det at lyden er halve opplevelsen og dermed burde man også investere i utstyr som virkelig engasjerer like mye som grafikken. Markedet flyter over av headset, og dermed er det viktig for produsentene å differansiere seg overfor konkurrentene.

  Jeg har her tatt for meg et utvalg headset som er myntet på spillere og det er mye forskjellig både i produktidè og kvalitet.

  Produkter i testen

  Logitech G930

  Alt du trenger og litt til

  Logitech stiller med et trådløst headset som er oppgitt med ca 10 timers spilletid. Logitech leverer her et briljant headset som virkelig er myntet på gamere. Det er testens dyreste, men kvalitet og muligheter forsvarer prisen nok til å lande seieren.

  Hendige funksjoner Tøft og mektig Trådløst
  Kostbart

  Creative Tactics3D Sigma

  Solid lydopplevelse

  Creative som har laget lydkort til PC i en årrekke burde ha gode forutsetninger for headset konstruksjon og Sigma er en del av Creative sin Tactic3D serie av headset myntet på gamere.

  Høy morofaktor Lett og solid Eksternt lydkort
  Udefinert på musikk

  Sandberg 5.1 USB surround

  Brutalt trykk

  Førsteinntrykket til Sandbergs bidrag er solid, og utvikleren skryter av at produktet har ekte surroundlyd.

  Tøft og solid Rå bass
  Irriterende LED lya Tungt

  Sennheiser PC 333D

  Gode flerbruksmuligheter

  Det første som bør nevnes om dette headsettet er at lyden er meget god.

  God musikalsk lyd Smarte løsninger Eksternt lydkort
  For små klokker Ingen støyreduksjon Mangler noe trøkk

  Sony GA500

  Futuristisk design

  Det mistenkes at utseendet til Sonys headset vil utvikle et elsk eller hat forhold avhengig av hvem som vurderer. Et stilig headset som utseendemessig helt klart skiller seg fra resten. Lyden er over middels men klarer ikke å skille seg ut på linje med utseendet.

  Stilig design Meget luftig Mange valgfrie instillinger
  Skjør plastikkfølelse

  AKG GHS1 Camouflage

  Kamuflert lettvekter

  Kamuflasjedesign burde så visst gli rett inn i hjertet til mange FPS gamere der ute på utkikk etter å se ekstra tøffut og det lille headsettet klarer iallfall å skille seg noe fra resten med dette alene.

  Svært lett og hendig Utbyttbare puter
  Plastikk følelse Ingen surround Ingen lydisolasjon

  Siste artikler:

  Kommentarer


  Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

  Motta varsler
  Varlse meg om

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Aktuelle tilbud
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Finnes det lys finnes det lyd Uendelig spilletid takket være solcelleteknologi
  Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er rett og slett et fantastisk vellydende par hodetelefoner, som i tillegg har støykansellering.
  Glitrende fra Sennheiser Etter tre år har Sennheiser endelig oppdatert sine Momentum trådløse hodetelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
  LG lanserer nye ørepropper LGs nye Tone Free ørepropper sitter som støpt, og lover store lydopplevelser med blant annet Dolby Atmos og støyreduksjon.
  FreeBuds-familien utvides FreeBuds-familien utvides med Pro 2
  Følg Lyd & Bilde
  Send this to a friend