TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Sony GA500

Futuristisk design

Det mistenkes at utseendet til Sonys headset vil utvikle et elsk eller hat forhold avhengig av hvem som vurderer. Et stilig headset som utseendemessig helt klart skiller seg fra resten. Lyden er over middels men klarer ikke å skille seg ut på linje med utseendet.

forfatter
Publisert 03.08.11 - 14:30

Personlig synes jeg det er stilig og futuristisk, som et gaming headset bør være. Designet har en hendig bieffekt, nemlig at klokkene er luftige, noe som avverger det ubehagelige svett øre syndromet mange lærimitasjoner sliter fryktelig med. Konstruksjonen virker derimot såpass skjør at jeg blir betenkt overfor røff behandling og yngre brukere. Dets utseende klarer derimot å skille seg ut i mengden og er etter min mening testens overlegent mest behagelige å ha på. Putene omslutter ørene, presser ikke på, men sitter samtidig stødig og mykt. Den flate flokeforhindrende kabelen går godt med settets utseende og har medfølgende tradisjonell volum og mute knapper. Mikrofonen er det lett å overse siden den har en utforming som går i ett med resten. Med headsettet følger en temmelig stor digital surround prosessor boks med mange instillingsmuligheter. Denne sies å skulle produsere ekte virtuell surround lyd, og gjør en relativt god jobb til dette uten å være spesielt mer enestående enn resten. Kompresjonen toner ned eksplosjoner og andre høye smell for å skåne ørene på høyt volum. Hvis noen har følt behov for å skru lyden høyt under dialog for så å oppleve et øredøvende brak senere i action scener forstår man hvorfor denne funksjonen er hendig. Det merkes at det er litt mindre punch i bassen i forhold til flere andre i testen og designet forhindrer det fra lydisolasjon.

Konklusjon
Et stilig headset som utseendemessig helt klart skiller seg fra resten. Lyden er over middels men klarer ikke å skille seg ut på linje med utseendet.

Også i denne testen:

Logitech G930

Alt du trenger og litt til

Logitech stiller med et trådløst headset som er oppgitt med ca 10 timers spilletid. Logitech leverer her et briljant headset som virkelig er myntet på gamere. Det er testens dyreste, men kvalitet og muligheter forsvarer prisen nok til å lande seieren.

Hendige funksjoner Tøft og mektig Trådløst
Kostbart

Creative Tactics3D Sigma

Solid lydopplevelse

Creative som har laget lydkort til PC i en årrekke burde ha gode forutsetninger for headset konstruksjon og Sigma er en del av Creative sin Tactic3D serie av headset myntet på gamere.

Høy morofaktor Lett og solid Eksternt lydkort
Udefinert på musikk

Sandberg 5.1 USB surround

Brutalt trykk

Førsteinntrykket til Sandbergs bidrag er solid, og utvikleren skryter av at produktet har ekte surroundlyd.

Tøft og solid Rå bass
Irriterende LED lya Tungt

Sennheiser PC 333D

Gode flerbruksmuligheter

Det første som bør nevnes om dette headsettet er at lyden er meget god.

God musikalsk lyd Smarte løsninger Eksternt lydkort
For små klokker Ingen støyreduksjon Mangler noe trøkk

AKG GHS1 Camouflage

Kamuflert lettvekter

Kamuflasjedesign burde så visst gli rett inn i hjertet til mange FPS gamere der ute på utkikk etter å se ekstra tøffut og det lille headsettet klarer iallfall å skille seg noe fra resten med dette alene.

Svært lett og hendig Utbyttbare puter
Plastikk følelse Ingen surround Ingen lydisolasjon

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Momentum 4: Sennheiser fornyer designen Sennheiser Momentum 4 Wireless får en helt ny design. Vi forventer også oppgradering av samtalekvaliteten, men hva med musikken?
Beoplay EX: De kunne vært fantastiske Beoplay EX er blant de aller dyreste trådløse øreproppene. Er de også blant de beste?
Audezes dyreste hodetelefoner er fantastiske LCD-5 er mindre og mye lettere enn noen andre klokker i serien. Men lyden, da, mann!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend