Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Sony GA500

Futuristisk design

Det mistenkes at utseendet til Sonys headset vil utvikle et elsk eller hat forhold avhengig av hvem som vurderer. Et stilig headset som utseendemessig helt klart skiller seg fra resten. Lyden er over middels men klarer ikke å skille seg ut på linje med utseendet.

Personlig synes jeg det er stilig og futuristisk, som et gaming headset bør være. Designet har en hendig bieffekt, nemlig at klokkene er luftige, noe som avverger det ubehagelige svett øre syndromet mange lærimitasjoner sliter fryktelig med. Konstruksjonen virker derimot såpass skjør at jeg blir betenkt overfor røff behandling og yngre brukere. Dets utseende klarer derimot å skille seg ut i mengden og er etter min mening testens overlegent mest behagelige å ha på. Putene omslutter ørene, presser ikke på, men sitter samtidig stødig og mykt. Den flate flokeforhindrende kabelen går godt med settets utseende og har medfølgende tradisjonell volum og mute knapper. Mikrofonen er det lett å overse siden den har en utforming som går i ett med resten. Med headsettet følger en temmelig stor digital surround prosessor boks med mange instillingsmuligheter. Denne sies å skulle produsere ekte virtuell surround lyd, og gjør en relativt god jobb til dette uten å være spesielt mer enestående enn resten. Kompresjonen toner ned eksplosjoner og andre høye smell for å skåne ørene på høyt volum. Hvis noen har følt behov for å skru lyden høyt under dialog for så å oppleve et øredøvende brak senere i action scener forstår man hvorfor denne funksjonen er hendig. Det merkes at det er litt mindre punch i bassen i forhold til flere andre i testen og designet forhindrer det fra lydisolasjon.

Konklusjon
Et stilig headset som utseendemessig helt klart skiller seg fra resten. Lyden er over middels men klarer ikke å skille seg ut på linje med utseendet.

Også i denne testen:

Logitech G930

Alt du trenger og litt til

Logitech stiller med et trådløst headset som er oppgitt med ca 10 timers spilletid. Logitech leverer her et briljant headset som virkelig er myntet på gamere. Det er testens dyreste, men kvalitet og muligheter forsvarer prisen nok til å lande seieren.

Hendige funksjoner Tøft og mektig Trådløst
Kostbart

Creative Tactics3D Sigma

Solid lydopplevelse

Creative som har laget lydkort til PC i en årrekke burde ha gode forutsetninger for headset konstruksjon og Sigma er en del av Creative sin Tactic3D serie av headset myntet på gamere.

Høy morofaktor Lett og solid Eksternt lydkort
Udefinert på musikk

Sandberg 5.1 USB surround

Brutalt trykk

Førsteinntrykket til Sandbergs bidrag er solid, og utvikleren skryter av at produktet har ekte surroundlyd.

Tøft og solid Rå bass
Irriterende LED lya Tungt

Sennheiser PC 333D

Gode flerbruksmuligheter

Det første som bør nevnes om dette headsettet er at lyden er meget god.

God musikalsk lyd Smarte løsninger Eksternt lydkort
For små klokker Ingen støyreduksjon Mangler noe trøkk

AKG GHS1 Camouflage

Kamuflert lettvekter

Kamuflasjedesign burde så visst gli rett inn i hjertet til mange FPS gamere der ute på utkikk etter å se ekstra tøffut og det lille headsettet klarer iallfall å skille seg noe fra resten med dette alene.

Svært lett og hendig Utbyttbare puter
Plastikk følelse Ingen surround Ingen lydisolasjon
Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.