Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

: 4 Mediespillere

Oppsummering

Det er vanskelig å kåre en tydelig vinner da produktene skiller seg så mye fra hverandre. Det handler mer om hva man er vant til å bruke, hvilket budsjett man har og hvor mye man er villig til å skru selv.

Publisert 15.10.13 - 16:04
4 Mediespillere
Jonas Ekelund

Vil man ha alle muligheter til funksjon og har et hyggelig budsjett er Intel NUC et bra valg. Med Windows kan man installere alle tenkbare program og kjøre dem på sin TV, samt at man kan velge minne og lagringskapasitet etter sine egne behov. Vil man endre ting senere må man skru litt selv.

Har man mange Apple-produkter er det så klart enklere å velge Mac Mini. Alt kommer ferdig, og det er bare å plugge inn og kjøre. Det er lett å koble sammen med iPhone og iPad som tilbehør og dele innhold. Dessuten kommer alt ferdig slik at man ikke trenger mekke selv.

Vil man komme så billig unna som mulig, og er vant med å både sette sammen maskinvare og installere operativsystem fra Internett, er Raspberry Pi meget forlokkende. Man kan eksperimentere med forskjellig programvare, men må være forberedt på å lese og finne ut hva som fungerer best.

En bra mellomting er The Little Black Box. Man trenger verken sette sammen delene selv eller vite hva man må installere. Alt kommer ferdig i esken, og det er bare å sette i ledningen og kjøre. Mye enklere og kjappere enn Raspberry Pi, men man kan ikke kjøre andre programmer som på en datamaskin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Gnistrende high-end høyttaler

Storm i et vannglass

Slår Sonos på hjemmebane

Scroll to Top