TEST: LG 360 VR vs. Samsung Gear VR – Med mobilen i den virtuelle virkeligheten
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

LG 360 VR vs. Samsung Gear VR

Med mobilen i den virtuelle virkeligheten

Vi har sett på to VR-opplevelser du kan ha med din smartmobil.

forfatter
Publisert 16.07.16 - 06:00
Produkter i testen
 • Samsung Gear VR
 • LG 360 VR R100
 • VR-bølgen er over oss, og selskaper fra nær og fjern har det travelt med å få nettopp deres Virtual Reality-løsning ut til forbrukerne.

  Det interessante er at utgangspunktet er forskjellig fra løsning til løsning. Oculus Rift og HTC Vive må begge kobles til kraftige PC-er for å kunne kjøre, mens PlayStation VR fra Sony trenger en PlayStation 4 for å fungere, når produktet lander i butikkene til høsten.

  Men det er også løsninger der ute som bare krever en mobiltelefon for å fungere. De er billigere enn de tunge produktene fra Sony, Oculus og HTC, men om opplevelsen også er deretter, har vi bestemt oss for å teste.

  Jeg har derfor brukt et par dager på å prøve ut 360 VR fra LG, som trenger en LG G5 for å fungere, samt Samsung Gear VR, som virker sammen med en rekke Galaxy-modeller, inkludert Galaxy S7 og S7 edge. Mine vurderinger kan du lese her.

  (Foto: Produsenten)
  (Foto: Produsenten)

  Produkter i testen

  Samsung Gear VR

  Fortsatt beste VR ut fra prisen

  Kvalmen følger med gratis.

  Teknologisk innovasjon og et fullt ut fungerende VR-univers for småpenger.
  Lav skjermoppløsning, hodepine og kvalme.

  LG 360 VR R100

  Det må være en vits

  LG 360 VR er den mest elendige VR-opplevelsen noensinne!

  Du kan bruke mobilskjermen som touchpad, og 360 VR er mindre og lettere enn konkurrentene.
  Dobbelt så dyr som Samsung Gear VR, men med elendig bildekvalitet, stort lysinntak som forstyrrer VR-opplevelsen, håpløs produktdesign, og stort sett ikke noe innhold. Og den kan for øvrig bare brukes sammen med en LG G5.
  forfatter

  Peter Gotschalk

  (f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

  Kommentarer


  Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

  Motta varsler
  Varlse meg om

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Aktuelle tilbud
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Her er Samsung Odyssey Ark Den buede 55-tommeren Odyssey Ark kan forhåndsbestilles i slutten av august - nå vet vi også prisen!
  Fargesprakende musematte Få Tron-stil på skrivebordet med Razers gigantiske musematter med innebygd RGB-lys.
  Kone dropper kablet forbindelse Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 
  Lysdrevne lavprofiltaster fra Razer Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.
  Fantastisk til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinner ingen skjønnhetskonkurranse, men den er proppfull med god maskinvare til en billig penge.
  Alienware-laptop med en helt unik skjerm Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger
  Følg Lyd & Bilde
  Send this to a friend