Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

GRUPPETEST: 3 typer smart ansiktspleie

La skjønnheten komme innefra

Behandling for velvære og skjønnhet trenger ikke å foregå på en klinikk. Smarte apparater lover å løse opp spenninger, glatte ut rynker og tone huden. Vi har testet tre av dem.

Skrevet av / 17.05.24 - 09:15
3 typer smart ansiktspleie
Natasja Broström

Produkter i denne test

Tidligere var skjønnhetsbehandlinger mest rettet mot kvinner. Hjemmesider for klinikker som tilbyr sprøyter med Botox og fillers viste bilder av nydelige kvinner som fikk sprøyter både her og der.

I dag blir stadig flere menn kunder i skjønnhetssalongen. Klinikkene har også bilder av menn på hjemmesidene sine. Listen over behandlinger inneholder nemlig mer enn større lepper og påsetting av vipper. Det kan også være avansert lysterapi mot alt fra ujevn hud til reduksjon av rødme og arr. Her kan alle være med.

Beurer FC 95 er den enkleste av testens apparater, men kan mer for ansiktet enn det ser ut til. (Foto: Natasja Broström)

Selv strever jeg med (mild) rosacea og hyperpigmentering. Rødmen og pigmentflekker dukker opp bare jeg går ut i sollyset uten å ha smurt på faktor 50. Ved siden av det viser alderen seg i form av rynker rundt munnen og slappere kjevelinje.

Les også Hvordan smaker kaffe til 30 000 kroner? Hvis penger ikke skal stå i veien for kaffeopplevelsen, har vi testet noen av de dyreste og villeste espressomaskinene på markedet.

Jeg er ikke alene om dette, for produsentene av smarte skjønnhetsapparater har funnet et marked. Krølltenger og barbermaskiner selges side om side med apparater til epilering (hårfjerning) og ansiktsterapi med lys og strøm.

Slik testet vi

Den type behandlinger koster det hvite ut av øyet, så kan en behandling hjemme på egen hånd være like god og til en lavere pris? Vi har testet tre apparater til ansiktet som lover forskjellige resultater.

Les også Gjør plass i kjøkkenskapet Multimaskinen fra de profesjonelle restaurantkjøkkenene tigger om en plass i hjemmet ditt.

Apparatene er på skift blitt testet i løpet av en måned, med et par dagers hvile inn imellom. I pausen fikk ansiktet mitt lov å falle tilbake i ”vante folder”, så effekten fra neste testdeltaker ble mest synlig.

Hvert apparat i testen utgjør en samlepakke med flere muligheter. Beurer FC 95 er det enkleste apparatet. Du får et håndtak med fire typer børster. Roterende bevegelser med børstene vil rense, øke blodsirkulasjonen og forhåpentlig stramme opp ansiktet.

Brauns FaceSpa Pro har en fargeavstemt design og en pose til alt tilbehør. (Foto: Natasja Broström)

Brauns FaceSpa Pro 912 går skrittet videre med et håndtak hvor man kan montere en børste, en epilator eller en massasjepute. Størst utvalg når det gjelder ansiktspleie får du med TheraFace. Multienheten fra selskapet TheraBody gir lysterapi, massasje, rensing av porer og bruk av strøm.

TheraFace Pro strutter av selvtillit med lekker eske og reiseveske. De spesielle hodene til varme og kulde har sin egen beskyttende beholder. (Foto: Natasja Broström)

Behandling hjemme låter vanskelig. Spesielt det siste (med bruk av strøm) synes direkte ubehagelig. Om det er verdt pinen og pengene vil testen vår vise.

Produkter i denne test

Braun FaceSpa Pro 912

Damenes salong

Braun Pro 912 er et skjønnhetsapparat til ansiktet med tre-i-en funksjon. Ikke alle resultatene holder hele veien.

Lekker design med matchende fargenyanser. Enhet med tre funksjoner i én. Gir et pent resultat, spesielt ved epilering.
Hetten fungerer bare med epileringshodet satt på. Stativet har ikke innebygd lader.
Les hele testen

Beurer FC 95

Enkel og ytterst effektiv

Kan fire små børster virkelig gjøre en forskjell? Ja, det kan de når de sitter på toppen av Beurer FC 95.

Effektiv og leverer et glatt, oppstrammet ansikt fra begynnelsen. Stativet er solid, og det er smart at strømledningen ikke trenger å være koblet til.
Litt klinisk utseende og et lett, plastaktig håndtak. Ingen app eller andre spesielle features utover et roterende børstehode.
Les hele testen

TheraFace Pro

Flytt spasalongen hjem til badet

TheraFace Pro er snarveien til oppstrammet ansikt og færre rynker. Du må bare være klar for å sette strøm til ansiktet.

Mange forskjellige muligheter for å lage en privat skjønnhetssalong. Strøm og varme gir synlige og merkbare resultater.
Høy pris og tung i bruk. Ubehagelig fornemmelse ved behandling med rytmiske slag mot huden. Ustabilt stativ og ikke spesielt praktisk til reisebruk.
Les hele testen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Smart pengeskap med mangler

Raskere og hyggeligere støvsuging

Kaffekverner med ambisjoner

Våtstøvsugeren som (ikke) suger

Søndag formiddag er reddet

To giganter i duell: Hvem tar avfallet?

Lav pris kan fort gi grå hår

Tørketrommelen som kan nesten alt

Nytt ansikt med strøm og små klapp

Så god at jeg bare må kjøpe den!

El-tannbørster i kamp: smart, smartere og enda bedre

Et skikkelig familiekjøleskap

Scroll to Top