Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

Philips TV 2018

Philips sitt modellsortiment for 2018 domineres av OLED og Ambilight, og de første skjermene er allerede i butikkhyllene!

Skrevet av / 27.03.18 - 15:22
Philips TV 2018

Philips nyter fortsatt godt av en trofast fanskare her i Norden. Dette er nok først og fremst takket være kruttsterk bildekvalitet, men trolig også det unike Ambilight omgivelseslyset. Philips er så langt alene om å tilby denne finessen, som lyser opp veggen bak TV-en med matchende farger. Ambilight kan absolutt bidra til å heve opplevelsen, og har vist seg ekstra potent i kombinasjon med den kontrastrike bildekvaliteten fra OLED! Det kan også sammenkobles med Philips Hue fargelamper for enda større effekt.

Philips satser kraftig på OLED i år, i form av 3 modellserier med OLED i både 55” og 65”. De nye modellene kombinerer OLED bildepaneler med Philips egen P5 bildeprosessor samt tresidig Ambilight. I tillegg kan vi vente oss en rekke nye LCD-modeller i mellomklassen. Android smart TV er selvsagt på plass. Alle de nye 2018-modellene får dessuen mulighet for Google Assistant stemmestyring, via innebygd mikrofon i fjernkontrollen.

 

Utvalgte modeller:

 

Philips OLED 873

Philips 65OLED873. (Foto: Philips)

Endelig kommer Philips med en 65” OLED! Denne modellen blir en storebror til den populære 55POS9002, som har blitt en bestselger her hjemme. Oppskriften er veldig lik lillebror, med OLED-panel fra LG Display, P5 bildeprosessor, Ambilight og Android i en slank og lekker design.

 

Philips 65OLED873 er i handel nå, og vi har testen den! Les testen her.

 

Philips OLED 973

Philips 65OLED973. (Foto: Philips)

Dette blir Philips sin toppmodell for 2018. Den har mye til felles med OLED 873, men har en mer eksklusiv design, der OLED-skjermen legges ovenpå en glassplate («picture on glass» slik vi kjenner det fra bla LG OLED65E7), samt en egen lydplanke integrert i sokkelen. Philips har jobbet mye med denne lydplanken, som kan benyttes til  både bord- og veggmontering. Den er kledd i nøytral grå tekstil fra danske Kvadrat.

Philips OLED 973 kommer i både 55″ og 65″ utgave.

 

 

Philips OLED 803

(Foto: Produsenten)

Siste skudd på treet blir den spennende OLED 803-serien. Når man ser på nummeret i betegnelsen, skulle man kanskje tro at dette dreide seg om en ny budsjettmodell. Tvert imot så ser dette ut til å bli en slags ”design statement” med en superslank og minimalistisk utførelse.

OLED 803 havner midt mellom 873 og 973 i Philips-hierarkiet, og ventes først til høsten.

 

 

Philips PUS8303 

Philips PUS8303. (Foto: Philips)

Dette blir etter alt å dømme den råeste LCD-baserte modellen fra Philips i år. 8503-serien bruker et kantbelyst ”NanoLED” panel fra koreanske LG Display, kombinert med P5 bildeprosessor og Ambilight. Dette blir en topp-spekket 4K-skjerm som også støtter det nye videoformatet HDR10+, som er utviklet i samarbeid med Samsung og Panasonic. 

8303-serien kommer i 49”, 55”, 65” og 75” utgave.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top