TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Philips lanserer MiniLED-TV

Nytt i år: Philips beste LCD-skjermer utstyres med avansert MiniLED-baklys!

forfatter
Publisert 27.01.21 - 12:35

Flere produsenter, deriblant Samsung, LG og TCL, har kunngjort at de slipper LCD TV-er med den nye MiniLED-teknologien i år. Philips vil selvsagt være med på kappløpet de også, og planlegger sine første MiniLED-Tver i løpet av første halvdel av 2021. Begge modellene vil være basert på det nye Android 10 brukergrensesnittet, og kommer med firesidig Ambilight!

Les også TV-nytt fra TCL TCL satser tungt på den nye MiniLED-teknologien, med flere modeller i planene for 2021.
Philips PUS9636 med MiniLED. (Foto: Philips)

Philips 9636 Premium MiniLED TV

9636 bruker en MiniLED-basert bakgrunnsbelysning med hele 1024 soner kombinert med egen Philips Micro Dimming Premium teknikk, for å kreere imponerende god kontrast. Maks lysstyrke skal være hele 2000 nit!

9636 bruker den nye 5. generasjon P5 AI komplett med filmdeteksjon og ‘intelligent’ lyssensorintegrasjon og for å levere klasseledende bildekvalitet, hevder Philips.

HDMI 2.1-funksjonalitet, inkludert med e-Arc, VRR for 4K fra 48Hz til 120Hz, er også på plass.

I tillegg til kompatibilitet med Dolby Vision, HLG, HDR10 og HDR10 +, støtter 9636 også HDR10 + Adaptive som kombinerer HDR10 + dynamiske metadata med sanntidsinformasjon om omgivende lys, slik at lysstyrken automatisk optimaliseres til visningsmiljøet scenevis.

Les også Samsung lanserer Neo QLED Årets TV-nyheter fra Samsung inneholder MicroLED, "Neo QLED" og en ny versjon av designmodellen The Frame!
Les også QNED: Mer TV-nytt fra LG LG planlegger flere topptrimmede LCD-skjermer med den nye MiniLED-teknologien i 2021.

Lyden tas hånd om av en 3.1.2 Bowers & Wilkins lydplanke, som minner mye om den vi allerede kjenner fra modellen OLED935. Den kombinerer Dolby Atmos Elevation-høyttalere med B&Ws velkjente unike Tweeter-on-Top. Høyttalersystemet fungerer som bordstativet , men kan også settet kan også monteres på veggen hengende fra TV-en. 9636 inkluderer også DTS Play-Fi kompabilitet for høykvalitets multirom audio.

 

Philips PUS9506 med MiniLED. (Foto: Philips)

Philips 9506 Premium MiniLED TV

Lillebroren 9506 må klare seg uten B&W lydplanken, men har ellers mye til felles med storebroren, inkludert MiniLED baklys. Det har også her 1024 soner, men med noe lavere maks lysstyrke på 1500 nits.

Pris og tilgjengelighet

Philips 9636 og 9506 blir tilgjengelig sommeren 2021, begge i 65” og 75” skjermstørrelser. Norske priser er ennå ikke klare. Saken oppdateres!

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

En kommentar om “Philips lanserer MiniLED-TV”

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Følg Lyd & Bilde