Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney+ på Panasonic TV får Dolby Atmos-lyd

Panasonic har oppdatert Disney-appen sin med det populære Atmos-formatet.

Skrevet av / 06.12.21 - 13:54
Disney+ på Panasonic TV får Dolby Atmos-lyd

Eiere av Panasonic TV måtte vente lenge på Disney+, og når Panasonic endelig slapp Disney-appen til sine modeller, var den dessverre uten støtte for Atmos 3D-lyd. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves…

Panasonic har nå oppdatert Disney-appen, med en ny utgave som støtter Dolby Atmos. Oppdateringen er tilgjengelig umiddelbart, og gjelder fra 2017-modeller og nyere.

Dolby Atmos på Panasonic TV (Disney+)

Lyd & Bilde har for ordens skyld sjekket oppdateringen på en Panasonic JZ1000 OLED-TV som vi har stående på testbenken, og kan bekrefte at Panasonic-skjermen nå sender ut korrekte Dolby Atmos lydsignaler fra Disney+. I dette tilfellet brukte vi en JBL Bar 5.0 Multibeam som umiddelbart ga riktig respons. Så da er det bare å fyre opp med Mandalorian og andre serier med god lyd!

<
>
Panasonic og Disney+ sender nå ut Dolby Atmos via HDMI. (Foto: Audun Hage)
Les også Disney+ er nå tilgjengelig på Panasonic TV Dagens gladnyhet til Panasonic-eiere: Nå får TV-ene deres støtte for Disney+.
Les også Nå blir Panasonic bedre på spill Panasonic har sluppet en oppdatering med støtte for viktige gamingfunksjoner.

Hva er Dolby Atmos?

Det objektbaserte lydformatet fra Dolby blir stadig mer utbredt både på film, serier såvel som spill, og benyttes blant annet på populære Star Wars-produksjoner som The Mandalorian og Marvel-serier som Shang-Chi for å gi et mer omsluttende og tredimensjonalt lydbilde. Det finnes noen TV-er med innebygd Atmos-lyd, men for å få full glede av lydformatet anbefaler vi å bruke en kompatibel Atmos-lydplanke,  eller et fullblods, separat surroundsystem!

Les også Fet lyd i TV-stua er lett Atmos eller ikke Atmos? Det er spørsmålet. Fem lydplanker til ulike pris viser hva de er gode for.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top