Disney+ på Panasonic TV får Dolby Atmos-lyd
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Disney+ på Panasonic TV får Dolby Atmos-lyd

Panasonic har oppdatert Disney-appen sin med det populære Atmos-formatet.

forfatter
Publisert 06.12.21 - 13:54

Eiere av Panasonic TV måtte vente lenge på Disney+, og når Panasonic endelig slapp Disney-appen til sine modeller, var den dessverre uten støtte for Atmos 3D-lyd. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves…

Panasonic har nå oppdatert Disney-appen, med en ny utgave som støtter Dolby Atmos. Oppdateringen er tilgjengelig umiddelbart, og gjelder fra 2017-modeller og nyere.

Dolby Atmos på Panasonic TV (Disney+)

Lyd & Bilde har for ordens skyld sjekket oppdateringen på en Panasonic JZ1000 OLED-TV som vi har stående på testbenken, og kan bekrefte at Panasonic-skjermen nå sender ut korrekte Dolby Atmos lydsignaler fra Disney+. I dette tilfellet brukte vi en JBL Bar 5.0 Multibeam som umiddelbart ga riktig respons. Så da er det bare å fyre opp med Mandalorian og andre serier med god lyd!

<
>
Panasonic og Disney+ sender nå ut Dolby Atmos via HDMI. (Foto: Audun Hage)
Les også Disney+ er nå tilgjengelig på Panasonic TV Dagens gladnyhet til Panasonic-eiere: Nå får TV-ene deres støtte for Disney+.
Les også Nå blir Panasonic bedre på spill Panasonic har sluppet en oppdatering med støtte for viktige gamingfunksjoner.

Hva er Dolby Atmos?

Det objektbaserte lydformatet fra Dolby blir stadig mer utbredt både på film, serier såvel som spill, og benyttes blant annet på populære Star Wars-produksjoner som The Mandalorian og Marvel-serier som Shang-Chi for å gi et mer omsluttende og tredimensjonalt lydbilde. Det finnes noen TV-er med innebygd Atmos-lyd, men for å få full glede av lydformatet anbefaler vi å bruke en kompatibel Atmos-lydplanke,  eller et fullblods, separat surroundsystem!

Les også Fet lyd i TV-stua er lett Atmos eller ikke Atmos? Det er spørsmålet. Fem lydplanker til ulike pris viser hva de er gode for.
Soundbar Dolby Atmos
Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Nye QLED TV-er fra... Sharp? Sharp er tilbake i Norden og presenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og innebygd lyd fra Harman Kardon!
TCL lanserer 98-tommer til rekordpris Drømmer du om ordentlig kino hjemme? TCL slår et slag for de virkelig store TV-skjermene med 98C735.
LG avslører ny design-TV En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend