Nyhet

Panasonics 2021 TV-modeller får støtte for VRR

Panasonic har sluppet en oppdatering med støtte for viktige gamingfunksjoner.

Skrevet av / 24.11.21 - 12:00
Panasonics 2021 TV-modeller får støtte for VRR

Panasonics TV-er pleier ofte å utmerke seg med flott bildekvalitet: Vi har blant annet vært imponert over flaggskipmodellen JZ2000, som er en av de råeste OLED-TV-ene du kan kjøpe i år. Samtidig har en viktig gaming-finesse glimret med sitt fravær på 2021-modellene: Støtte for VRR (Variabel Refresh Rate) og HFR (High Frame Rate) i 4K-oppløsning.

Det blir det ordning på nå: Panasonic kunngjør i dag at de slipper en firmware-oppdatering til 2021-modellene som innebærer støtte for både VRR og HFR i 4K-oppløsning.

Panasonic JX940E er en av modellene som nå får nytte av VRR-oppdateringen. (Foto: Panasonic)

Panasonics 2021-modeller får VRR-støtte

De nye finessene lar TV-en justere skjermfrekvensen løpende (48-120hz) i forhold til videokilden, og er viktig for å sikre sømløs avspilling av hurtig og dynamisk spillgrafikk. Den samme oppdateringen omfatter også Dolby Vision VRR opp til 60 hz. Dermed er Panasonics TV-modeller bedre rustet til krevende gaming.

Firmware-oppdateringen legger også til en ny “4K120Hz Bypass Mode” i bildemenyen. Når denne er aktivert, støtter TV-en 4K VRR ved å sjalte ut diverse bildebehandlings-funksjoner.

Les også Disney+ er nå tilgjengelig på Panasonic TV Dagens gladnyhet til Panasonic-eiere: Nå får TV-ene deres støtte for Disney+.

Oppdateringen dekker alle Panasonics 2021-modeller med støtte for HDMI 2.1 (JZ OLED-modeller samt JX940 og oppover), og skal være tilgjengelig for nedlasting nå.

Kilde: Panasonic pressemelding

 

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top