TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Panasonics 2021 TV-modeller får støtte for VRR

Panasonic har sluppet en oppdatering med støtte for viktige gamingfunksjoner.

forfatter
Publisert 24.11.21 - 12:00

Panasonics TV-er pleier ofte å utmerke seg med flott bildekvalitet: Vi har blant annet vært imponert over flaggskipmodellen JZ2000, som er en av de råeste OLED-TV-ene du kan kjøpe i år. Samtidig har en viktig gaming-finesse glimret med sitt fravær på 2021-modellene: Støtte for VRR (Variabel Refresh Rate) og HFR (High Frame Rate) i 4K-oppløsning.

Det blir det ordning på nå: Panasonic kunngjør i dag at de slipper en firmware-oppdatering til 2021-modellene som innebærer støtte for både VRR og HFR i 4K-oppløsning.

Panasonic JX940E er en av modellene som nå får nytte av VRR-oppdateringen. (Foto: Panasonic)

Panasonics 2021-modeller får VRR-støtte

De nye finessene lar TV-en justere skjermfrekvensen løpende (48-120hz) i forhold til videokilden, og er viktig for å sikre sømløs avspilling av hurtig og dynamisk spillgrafikk. Den samme oppdateringen omfatter også Dolby Vision VRR opp til 60 hz. Dermed er Panasonics TV-modeller bedre rustet til krevende gaming.

Firmware-oppdateringen legger også til en ny “4K120Hz Bypass Mode” i bildemenyen. Når denne er aktivert, støtter TV-en 4K VRR ved å sjalte ut diverse bildebehandlings-funksjoner.

Les også Disney+ er nå tilgjengelig på Panasonic TV Dagens gladnyhet til Panasonic-eiere: Nå får TV-ene deres støtte for Disney+.

Oppdateringen dekker alle Panasonics 2021-modeller med støtte for HDMI 2.1 (JZ OLED-modeller samt JX940 og oppover), og skal være tilgjengelig for nedlasting nå.

Kilde: Panasonic pressemelding

 

 

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Nye QLED TV-er fra... Sharp? Sharp er tilbake i Norden og presenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og innebygd lyd fra Harman Kardon!
TCL lanserer 98-tommer til rekordpris Drømmer du om ordentlig kino hjemme? TCL slår et slag for de virkelig store TV-skjermene med 98C735.
LG avslører ny design-TV En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend