Nyhet

Nå kan du se Disney+ på Panasonic TV

Dagens gladnyhet til Panasonic-eiere: Nå får TV-ene deres støtte for Disney+.

Skrevet av / 17.09.21 - 10:00
Nå kan du se Disney+ på Panasonic TV

Panasonic er kjent for brukervennlige TV-er med flott bildekvalitet, deriblant en rekke OLED-skjermer som vi i Lyd & Bilde har testet med godt resultat. Den siste tiden har de imidlertid sakket litt etter konkurrentene på app-fronten, der enkelte populære strømmetjenester har glimret med sitt fravær. Det blir det heldigvis en bedring på nå: Panasonic kunngjorde i dag at Disney+ blir tilgjengelig på deres smart-TVer fra 2017 og oppover.

Disney+ på Panasonic TV

Den populære Disney-appen har vært et stort savn på Panasonic sine TV-er: Med sin rikholdige katalog (bl.a innhold fra Disney, Pixar, National Geographic for å ikke å glemme Marvel- og Star Wars universene) byr den på masse underholdning for både små og store. Gjennom Disney+ får man også tilgang til tjenesten Star med innhold fra blant andre 20th Century Studios.

Flere Disney-produksjoner er tilgjengelig med høy bildekvalitet. Star Wars-serien The Mandalorian og Marvel-serien The Falcon and the Winter Soldier serveres for eksempel i glitrende 4K Dolby Vision HDR-kvalitet, som man nå kan få glede av på utvalgte Panasonic-modeller.

Les også Briljant OLED-TV Panasonics OLED-flaggskip JZ2000 gjør at film og TV-serier blir en ren nytelse å se på.

Tilgjengelig på 2017-modeller og nyere

DSC_0059 DSC_0049 DSC_0064 DSC_0050 DSC_0061
<
>
Vi fant Disney-appen på en eldre Panasonic-modell vi har stående (FX600). (Foto: Audun Hage)

Den nye Disney-appen er tilgjengelig for nedlasting i dag, og skal være kompatibel med Panasonic TV-modeller fra 2017 og nyere, som benytter operativsystemet MyHomeScreen. Den skal da være synlig i app-menyen.

Disse modellseriene fra Panasonic støtter nå Disney+:
EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Obs! For å få tilgang til Disney+ må du selvfølgelig også være abonnent. Det koster for tiden 89 kr per måned (uten bindingstid) eller 890 kroner for 1 år.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top