TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nå kan du se Disney+ på Panasonic TV

Dagens gladnyhet til Panasonic-eiere: Nå får TV-ene deres støtte for Disney+.

forfatter
Publisert 17.09.21 - 10:00

Panasonic er kjent for brukervennlige TV-er med flott bildekvalitet, deriblant en rekke OLED-skjermer som vi i Lyd & Bilde har testet med godt resultat. Den siste tiden har de imidlertid sakket litt etter konkurrentene på app-fronten, der enkelte populære strømmetjenester har glimret med sitt fravær. Det blir det heldigvis en bedring på nå: Panasonic kunngjorde i dag at Disney+ blir tilgjengelig på deres smart-TVer fra 2017 og oppover.

Disney+ på Panasonic TV

Den populære Disney-appen har vært et stort savn på Panasonic sine TV-er: Med sin rikholdige katalog (bl.a innhold fra Disney, Pixar, National Geographic for å ikke å glemme Marvel- og Star Wars universene) byr den på masse underholdning for både små og store. Gjennom Disney+ får man også tilgang til tjenesten Star med innhold fra blant andre 20th Century Studios.

Flere Disney-produksjoner er tilgjengelig med høy bildekvalitet. Star Wars-serien The Mandalorian og Marvel-serien The Falcon and the Winter Soldier serveres for eksempel i glitrende 4K Dolby Vision HDR-kvalitet, som man nå kan få glede av på utvalgte Panasonic-modeller.

Les også Briljant OLED-TV Panasonics OLED-flaggskip JZ2000 gjør at film og TV-serier blir en ren nytelse å se på.

Tilgjengelig på 2017-modeller og nyere

DSC_0059 DSC_0049 DSC_0064 DSC_0050 DSC_0061
<
>
Vi fant Disney-appen på en eldre Panasonic-modell vi har stående (FX600). (Foto: Audun Hage)

Den nye Disney-appen er tilgjengelig for nedlasting i dag, og skal være kompatibel med Panasonic TV-modeller fra 2017 og nyere, som benytter operativsystemet MyHomeScreen. Den skal da være synlig i app-menyen.

Disse modellseriene fra Panasonic støtter nå Disney+:
EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Obs! For å få tilgang til Disney+ må du selvfølgelig også være abonnent. Det koster for tiden 89 kr per måned (uten bindingstid) eller 890 kroner for 1 år.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Nye QLED TV-er fra... Sharp? Sharp er tilbake i Norden og presenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og innebygd lyd fra Harman Kardon!
TCL lanserer 98-tommer til rekordpris Drømmer du om ordentlig kino hjemme? TCL slår et slag for de virkelig store TV-skjermene med 98C735.
LG avslører ny design-TV En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend