TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
17. Mai tilbud - 3 mnd LB+ for 17 kr!
KJØP

Velkommen til nye nettsider

Vi har gitt nettsidene våre en vårpuss. Si din mening her, og bli med i trekningen av fete hodetelefoner fra Sennheiser!

forfatter
Publisert 17.06.13 - 16:31

Våren er tid for å bli frisk og fin, og vi har nettopp gitt sidene våre en aldri så liten oppussing.

Nettsiden har fått nye fonter og renere layout samt forenklede menyer.

Din mening er viktig for oss. Derfor vil vi gjerne ha (konstruktive) tilbakemeldinger for hvordan vi kan fortsette å utvikle og forbedre nettsidene våre, til fordel for deg som leser!

Finner du frem på siden? Er den lettlest og oversiktlig? Innhold du savner? Si din mening, og kom gjerne med forslag til forbedringer i kommentarfeltet under!

Blant de innsendte forslagene trekker vi ut en heldig vinner av Sennheiser Momentum Black hodetelefoner, en av redaksjonens favoritt-allroundere til en verdi av 2.300 kroner.

Hvem vet, kanskje det blir nettopp DU som vinner fet lyd til sommerferien?

Husk: Ingen forslag er for dumme, men vi setter pris på om de er konstruktive og seriøse.

Vi mottar forslag til og med 28 juni.

 

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer

Motta varsler
Varlse meg om
82 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Hi-fi-oppfinneren - Oskar Heil Oskar Heil kjennes kun av de få, men hans oppfinnelse har satt fingeravtrykk på hi-fi verdenen, og hans diskantenheter brukes overalt.
Se de kuleste dingsene fra verdens største tech-messe CES-messen i Las Vegas er stedet man finner teknologiske nyheter. Både de store og nyskapende - og de litt mer snodige
Denne projektoren går på batteri Nå kan du ta med storskjermen hvor som helst!
CES 2022: Hva får vi se på årets største elektronikkmesse? Mens CES ble en ren digital affære i 2021, satses det fremdeles på at CES 2022 blir en fysisk messe. Her er noe av det vi får se.
Forbrukere vil ikke betale selv for grønn teknologi Vi er positive til grønn teknologi – men kun hvis arbeidsgiveren tar regningen.
Se roboten Ameca gjøre grimaser som et menneske Ny video viser prototype av en ekstremt menneskelignende robot, som gjør grimaser og rynker øyebrynene, så man får frysninger nedover ryggen
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend