Teknologi

Amerikansk verksted tilbyr Model S som kabriolet.
forfatter

Det er nesten litt merkelig at Tesla Motors selv ikke tilbyr en kabriolet-utgave av sin populære Model S, som vi har tillat oss å døpe ”verdens største gadget”.

Men nå har verkstedet Newport Convertible Engineering i California tatt affære.

Allerede jobber verkstedet med å oppfylle en kinesisk bestilling på 100 åpne utgaver av den elektriske bilen. Nå har verkstedet bestilt 5.000 ekstra enheter fra Tesla Motors for å møte forventet etterspørsel.

Tesla_S_convertible2

Billig blir det ikke: Rundt 180.000 kroner slenges på eksisterende pris for mykt tak, mens et hardt, motorisert kabriolettak blir 300.000 kroner ekstra.

Men hva gjør man ikke for å få den feteste Teslaen?

Kilde: engadget.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.