Teknologi

Amerikansk verksted tilbyr Model S som kabriolet.
forfatter

Det er nesten litt merkelig at Tesla Motors selv ikke tilbyr en kabriolet-utgave av sin populære Model S, som vi har tillat oss å døpe ”verdens største gadget”.

Men nå har verkstedet Newport Convertible Engineering i California tatt affære.

Allerede jobber verkstedet med å oppfylle en kinesisk bestilling på 100 åpne utgaver av den elektriske bilen. Nå har verkstedet bestilt 5.000 ekstra enheter fra Tesla Motors for å møte forventet etterspørsel.

Tesla_S_convertible2

Billig blir det ikke: Rundt 180.000 kroner slenges på eksisterende pris for mykt tak, mens et hardt, motorisert kabriolettak blir 300.000 kroner ekstra.

Men hva gjør man ikke for å få den feteste Teslaen?

Kilde: engadget.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også