Kabler

Svenske Supra mener de har klart å skjerme lydsignalet bedre, og at du kan høre forbedringen
forfatter

Strømkabler finnes i en uendelig rekke varianter, men til syvende og sist handler det om en god mekanisk forbindelse, og så lite signaltap som mulig.

Supra har løst det i den nye LoRad MkII, som har fått en ny nylonskjerm, som har bedre skjermingsegenskaper, er mekanisk sterkere og har lavere egenmikrofoni. Det skal i følge dem, gi renere lyd med bedre definert stereoperspektiv og tredimensjonalitet.

Den nye utgaven av LoRad (low radiation) har derfor bedre skjerming av magnetfeltet som dannes av elektrisitet, og skal være godkjent av Intertek Sverige, og følger de europeiske sikkerhetskravene HD21.5 S3, for de som måtte være opptatt av slikt.

Bare husk at kabelens skjermingsegenskaper kun fungerer når skjermen er tilkoblet jord.

lorad_mk2_600

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.