Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Stockholm Open i 3D

Denne uken kan du se tennisstjernene Roger Federer og Robin Söderling brake sammen i ekte 3D!

Skrevet av / 21.10.10 - 12:39
Stockholm Open i 3D

Stockholm Open er i gang, og som første event i Norden kringkastes den svenske tennisturneringen i 3D. Prøvesendingene skjer i samarbeid med Panasonic og Canal Digital, og går direkte til Canal Digitals parabolkunder med HD-mottakere.
Prøvekanalen heter Panasonic 3D, og sendes ukryptert (Free to Air) på kanal 385. For å finne kanalen må du slå mottakeren av og på, og gjøre et nytt kanalsøk.
Turneringen filmes med seks Panasonic 3D-kameraer, og går til et kontrollrom hvor farger og geometri på bildene justeres. Dybdeeffekten du ser på skjermen kontrolleres av en 3D-tekniker – en såkalt stereograf – før sendingene kringkastes via Telenor-satelitten Thor 5.
Det dreier seg som 3D-sendinger i såkalt «side by side» format, som de vanlige HD-mottakerne er i stand til å takle – men for å ha glede av 3D-biten må du selvfølgelig ha en 3DTV og 3D-briller.
Vi har sjekket sendekvaliteten, og så langt ser dette meget bra ut. Det blir spennende å se om tennis i 3D vil slå an, og ikke minst hva dette vil bety for ytterligere sportssendinger i 3D framover!
Mer info:
www.facebook.com/panasonic3d
www.ifstockholmopen.se

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top