TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Sony bytter sjef

Kaz Hirai overtar sjefstolen i Sony allerede 1. april i år. Den avtroppende sjefen Sir Howard Stringer, blir styreformann i Sony.

forfatter
Publisert 02.02.12 - 08:16

Kazuo (Kaz) Hirai har ledet forkjellige avdelinger i Sony. Deriblant Playstation-divisjonen. Hirai har vært visepresident i selskapet, og overtar for Sir Howard Stringer.

Sony har tapt penger de fire siste årene, og i følge pressemeldingen fra Sony, har det siden 2009 vært en prosess med å forberede nytt lederskap.

Hirai får en tøff jobb med å unngå røde tall, i en bransje som er sterkt presset på marginer og inntjening. Blant annet på tv-er.

En del av den nye strategien, som vi vil få se mer til under Hiraois ledelse, er at alle enheter skal være tilkonlet. Ikke bare skal de kommunisere med hverandre, men også være tilkoblet nett, blant annet Sonys nye Music (og kommende Movie) Unlimited-tjeneste. Med tilgang til musikk på nett, fra smart-TV, apper, smartmobiler, gamingkonsoller, Blu-ray-spillere og lydanlegg.

Sir Howard Stringer:

Sir Howard Stringer

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Ikke-en-flammekaster? Jo, det er det! Myndighetene i tyske Karlsruhe ser ikke humoren ved Elon Musks 'Not a Flamethrower'.
Er dette fremtidens sammenrullbare data? I forbindelse med selskapets egen Tech World '22 konferanse viste Lenovo frem et 'proof of concept' av en sammenrullbar skjerm til smarttelefoner og datamaskiner.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Følg Lyd & Bilde