TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Raskere bredbånd fra Get

Nå kan Get-kunder få opp til 50 Mbit/s nedlastingshastighet.

forfatter
Publisert 18.06.09 - 14:53

Tjenesten er nå tilgjengelig for over 400 000 i Oslo og Romerike, og vil i løpet av året bli tilgjengelig for alle som kan knytte seg til Gets nye digital-tv og bredbåndsnett.
Xtreme 50 heter tjenesten, som er basert på den nye teknologien Eurodocsis 3.0. Denne teknologien utnytter båndbredden i tv-kablene langt mer effektivt enn tidligere, og i tester har man allerede oppnådd internett hastigheter på over 400 Mbps.
– Med innføringen av den nye teknologien i bredbåndsnettet til Get vil forskjellene mellom de som kun kan få ADSL, og de som kan få bredbånd over et moderne digital-tv og bredbåndsnett øke. Samtidig er denne lanseringen en viktig milepæl for å nå den politiske målsettingen om høye bredbåndshastigheter til flest mulig i Norge, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.
Mer informasjon og priser:
www.get.no

Annonse

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Ikke-en-flammekaster? Jo, det er det! Myndighetene i tyske Karlsruhe ser ikke humoren ved Elon Musks 'Not a Flamethrower'.
Er dette fremtidens sammenrullbare data? I forbindelse med selskapets egen Tech World '22 konferanse viste Lenovo frem et 'proof of concept' av en sammenrullbar skjerm til smarttelefoner og datamaskiner.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Følg Lyd & Bilde