Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Oppdateringer til Aperture, Adobe Lightroom og Photoshop

Adobe og Apple har begge sluppet oppdateringer til råfilkonverterne i redigeringsprogrammene Lightroom, Photoshop og Aperture. Her finner du dem.

Skrevet av / 23.04.10 - 08:11
Oppdateringer til Aperture, Adobe Lightroom og Photoshop

Apples nye Aperture 3 (se testen), er blitt et vel ansett program for avansert bilderedigering. Apple har ikke bare overhalt  og raffinert Aperture 3 til en kraftig råfilkonverter, de har også vist vilje til å løse et av de største klagepunktene med Aperture, nemlig veldig sen oppdatering av råfilkonverteren. Ofte ahr det tatt måneder fra en kameralansering, til Apple har oppdatert konverteren i Aperture.
Slik er det åpenbart ikke lengre. Nå er enda en oppdatering til Aperture 3 ute. Der er råfilkonverteren – som er en av de beste i markedet – oppgradert til å støtte råformatfiler fra Canon EOS 550D, Leica S2, Olympus E-450, E-600, og E-620, samt Sony Alpha 230, A330, A380 og A450.
I tillegg har de finpusset konverteringen av råfiler fra Canon EOS 30D, Pentax K-x og K-7, som det har vært rapportert problemer med.
Digital Camera Raw Compatibility Update 3.2 som den heter, finner du her, eller du kan bruke programvareoppdatering fra eplemenyen i Mac OS X. Den oppdaterer også råfilstøtten i iPhoto.
Adobe Lightroom og Photoshop CS4 (se testen) har også fått sine råfilkonvertere oppdatert. Lightroom oppdateres til versjon 2.7, mens råfil- og DNG-konverteren i Photoshop CS4 nå er oppdatert til versjon 2.7.
Og inneholder støtte for Canon EOS 550D, Panasonic Lumix G2, Lumix G10, Sony Alpha 450, Kodak Z981, Mamiya DM40, Leaf Aptus II 8, Aptus II 10R og Olympus PEN E-PL1.
Oppdatering av Lightroom for Windows-brukere finnes her, mens oppdatering av Photoshop for Windows-brukere er her.
Oppdatering av Lightroom for Mac-brukere finnes her, mens oppdatering av Photoshop for Mac-brukere finnes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top