TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Lumia-sjef begynner hos Apple

Nokias Ari Partinen har jobbet med kameramoduler i Lumia-mobiler, og bytter nå jobb fra Nokia til Apple.

forfatter
Publisert 12.05.14 - 09:28

De senere årene har vi sett salget av kompaktkameraer falle som en stein, mye av årsaken er at kameraet på smartmobiler er blitt mye bedre. Nokias Lumia-mobiler er ofte blant de beste, og gjør det bra i tester. Som Nokias 808 PureView, mobilen som bruker en spesiell pikselsammensetning for å skape bilder med mye større detaljskarphet.

En av dem som har jobbet med kameramodulene i Nokia-mobiler, slutter nå og begynner hos Apple. Ari Partinen, som har jobbet som fotograf, avslørte på twitter i forrige uke at han bytter jobb.

Ari Partinen tweet

Byttet fra Nokia til Apple tyder på at Apple satser på å skaffe seg et forsprang på kameramoduler, men det er tvilsomt om vi får se noe av Partinens ekspertise i kommende iPhone 6.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Ikonisk studiomikrofon er tilbake Neumanns ikoniske rørmikrofon M 49 er tilbake. Men den er langt fra billig.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
EU vil ha totalovervåkning av alle samtalene dine Et forslag fra EU-kommisjonen vil innføre omfattende granskning av samtaler, med hensikten om å beskytte barn mot overgrep, et inngrep som i praksis betyr totalovervåkning av alle borgere.
Slik lager du din egne fantasy-illustrasjoner Med en enkelt kommando lager maskinen fantastiske bilder basert utelukkende på din fantasi.
Følg Lyd & Bilde