Skylagring

Med iTunes i iCloud kan du lagre alt du har kjøpt i iTunes, i netttskyen, og nå kan du også lagre filmene dine der.
forfatter

Nettskyen iCloud er Apple tjeneste som gjør det mulig for brukerne å fjernlagre apper og bøker som er kjøpt i iTunes Store. Nå kan du også lagre filmene dine i iCloud.

Det betyr at alle filmene du har kjøpt blir tilgjengelig på alle Apple-enhetene du måtte ha, som er synkronisert med iCloud-kontoen din. Ikke nok med det, fra det øyeblikket du klikker på kjøpknappen, er de tilgjengelig for alle Apple-enhetene dine. Du kan også legge fra deg MacBook-en, og fortsette å se filmen på iPad-en senere. Da starter den der du stoppet filmen på laptopen.

Film har som kjent mye lagringsplass, som du sparer på Apple-enhetene dine når du lagrer innholdet i iCloud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.