TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Kreativt!

Lyd & Bilde har blitt lagt merke til over hele verden for "one of the most creative media placements ever".

forfatter
Publisert 06.03.14 - 10:59

Fra vår egen lille verden kan vi med stolthet konstatere at vårt magasin blir bemerket overalt i verden. Oppmerksomheten skyldes denne gangen en bitteliten annonse, som helt utradisjonelt er plassert på ryggen av Lyd & Bilde nr 3, som er ute i butikken nå. Det er LG som har valgt å gjøre oppmerksom på sin nye OLED-TV ved å annonsere på bladryggen. Fjernsynet har nemlig nøyaktig samme tykkelse som bladet: fire millimeter.

Vi kan rettferdigvis ikke ta hele æren, ettersom det er reklamebyrået M&C Saatchi i Stockholm som har fått den geniale ideen – som vi selvfølgelig var med på! Annonsen kan sees på ryggen av marsutgaven.

Vi har allerede mottatt mange links til steder rundt om i verden, hvor ideen omtales som ny og spennende. Blant annet The Verge. En av de første reaksjonene kom fra adage.com, som kaller det for “one of the most creative media placements ever”. Under kan du se deres innslag:

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Ikke-en-flammekaster? Jo, det er det! Myndighetene i tyske Karlsruhe ser ikke humoren ved Elon Musks 'Not a Flamethrower'.
Er dette fremtidens sammenrullbare data? I forbindelse med selskapets egen Tech World '22 konferanse viste Lenovo frem et 'proof of concept' av en sammenrullbar skjerm til smarttelefoner og datamaskiner.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Følg Lyd & Bilde