Kontroller til PlayStation 4 lekket

Et hett ryktetema disse dager er den nye Sony PlayStation 4. Et foto av den nye kontrolleren er lekket.
forfatter

Kontrolleren på bildet som er lekket på Destructoid skal være bekreftet fra flere kilder som ekte vare. Imidlertid er det snakk om en tidlig prototype, og den endelige versjonen kommer visst til å se noe annerledes ut.

Det er trolig at den nye kontrolleren får en liten berøringsskjerm. Vi ser for oss at denne for eksempel vil kunne vise utvidet informasjon til spillet man spiller, og la spilleren få direkte adgang til innstillinger uten å gå ut av spillet man holder på med. For eksempel når man skal kjøpe nye deler til bilen i Gran Turismo, skaffe nye våpen i skytespill, osv.

Sony har annonsert en PlayStation-event den 20. februar med videoen under. Det spekuleres i om de vil introdusere PS4 allerede da for å gjøre spillutviklere klare for en høst- eller vinterlansering av konsollen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.