Musikk

...og de gir bort alt!
forfatter

Du kan fremdeles laste den ned i iTunes, singelen koster 12 kroner og da er du med på å donere penger til (Product) RED-kampanjen, som Apple har vært med på siden 2006.

Siden starten i 2006, har Apple bidratt med over $65 millioner (Product) RED-kampanjen, med salg av røde iPods, og røde iPhone og iPad etuier.

Apples sjefsdesigner, Jonathan Ive, har blant annet samarbeidet med designeren Marc Newson og designet produkter som er auksjonert bort og er omsatt for over $13 millioner, til inntekt for (Product) RED-kampanjen.

Blant annet dette unike Leica-kameraet.

Her kan du se promovideoen til U2s singel, Invisible:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.