Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Florence + the Machine til Øya

Øyafestivalen er godt i gang med bookingen til høsten. Nå er det klart at Florence + the Machine vil headline på torsdagen.

Øyafestivalen gir oss en førjulsgave, i form av å slippe nye navn klare til høstens hovedbegivenhet i Oslo.

Torsdag den 13. august er det nå klart, Florance + the Machine skal avslutte i Amfiet. Bandet, som frontes av Florence Welch og Isabella Summers, gjør sin første konsert i Norge på tre år, og den eneste i 2015. Øya lover oss et enormt show.

Andre navn verdt å nevne er canadiske Caribou og californiske Foxygen, og ikke minst vår egne Siri Nilsen, som har gjort det stort med albumet ”Skyggebokser” og masse spilletid på P3 og flere andre radiostasjoner.

KJØP BILLETTER TIL ØYA 2015 HER

Øya hevder at billettsalget går unna, og at det er ukespassene som går raskest. Både dagsbilletter og ukespass er nå i salg hos Billettservice.

Annonse

oyafestivalen.no

Annonse
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.