Øyafestivalen 2015

Øyafestivalen er godt i gang med bookingen til høsten. Nå er det klart at Florence + the Machine vil headline på torsdagen.
forfatter

Øyafestivalen gir oss en førjulsgave, i form av å slippe nye navn klare til høstens hovedbegivenhet i Oslo.

Torsdag den 13. august er det nå klart, Florance + the Machine skal avslutte i Amfiet. Bandet, som frontes av Florence Welch og Isabella Summers, gjør sin første konsert i Norge på tre år, og den eneste i 2015. Øya lover oss et enormt show.

Andre navn verdt å nevne er canadiske Caribou og californiske Foxygen, og ikke minst vår egne Siri Nilsen, som har gjort det stort med albumet ”Skyggebokser” og masse spilletid på P3 og flere andre radiostasjoner.

KJØP BILLETTER TIL ØYA 2015 HER

Øya hevder at billettsalget går unna, og at det er ukespassene som går raskest. Både dagsbilletter og ukespass er nå i salg hos Billettservice.

oyafestivalen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også