Search
Generic filters

Fast & Furious 7 uten Walker?

Etter Paul Walkers brutale dødsfall (30.11.2013) hersker det usikkerhet rundt veien videre for franchisen.

Lørdag den 30. november omkom Paul Walker (40) i en voldsom bilulykke i Santa Clarita, like nord for Los Angeles. Walker var passasjer i Porsche Carrera GT-en til Roger Rodas som kjørt av veien i høy fart, kolliderte med et tre og tok fyr. Begge omkom på stedet. Den svært populære actionserien Fast & Furious, som holdt på med innspilling av den syvende filmen, hadde Walker i hovedrollen sammen med hans bilgale kompis Vin Diesel.

paul_walker_car_crash_-_h_-_2013

Paul Walker (12.09.1973) fikk sitt kommersielle gjennombrudd med The Fast & The Furious i 2001. Walker spilte til sammen inn hele 42 filmer i sin korte karriere, deriblant seks av Fast & Furious-filmene. Dramathrilleren Hours ble hans siste film.

Paul Walker som ekspolitimannen Brian O’Conner og Vin Diesel som den yrkeskriminelle Dominic Toretto ble actionbilgenrens svar på Murtaugh (Danny Glover) og Riggs (Mel Gibson) fra Dødelig våpen-filmene. To tøffe kompiser som elsket heftig bilkjøring og som alltid hadde en smart replikk på lur. Fast & Furious-serien varierte sterkt i kvalitet, med fjerdefilmen som seriens høydepunkt. Dog gjorde samtlige det meget godt på kino og BD, utvilsomt opphauset av en mengde heftige bilscener. Seriens (den svært dårlige) sjette film hadde premiere i fjor sommer.

Innspillingen av Fast & Furious 7 hadde en planlagt premieredato 11. juli neste år, og innspillingen var ca. halveis i det Walker omkom. Videre innspilling er satt på vent inntil Universal har avklart hvordan historien må omskrives, og om Walker i det hele tatt skal være med.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.