Fast & Furious 7 uten Walker?

Etter Paul Walkers brutale dødsfall (30.11.2013) hersker det usikkerhet rundt veien videre for franchisen.
forfatter

Lørdag den 30. november omkom Paul Walker (40) i en voldsom bilulykke i Santa Clarita, like nord for Los Angeles. Walker var passasjer i Porsche Carrera GT-en til Roger Rodas som kjørt av veien i høy fart, kolliderte med et tre og tok fyr. Begge omkom på stedet. Den svært populære actionserien Fast & Furious, som holdt på med innspilling av den syvende filmen, hadde Walker i hovedrollen sammen med hans bilgale kompis Vin Diesel.

paul_walker_car_crash_-_h_-_2013

Paul Walker (12.09.1973) fikk sitt kommersielle gjennombrudd med The Fast & The Furious i 2001. Walker spilte til sammen inn hele 42 filmer i sin korte karriere, deriblant seks av Fast & Furious-filmene. Dramathrilleren Hours ble hans siste film.

Paul Walker som ekspolitimannen Brian O’Conner og Vin Diesel som den yrkeskriminelle Dominic Toretto ble actionbilgenrens svar på Murtaugh (Danny Glover) og Riggs (Mel Gibson) fra Dødelig våpen-filmene. To tøffe kompiser som elsket heftig bilkjøring og som alltid hadde en smart replikk på lur. Fast & Furious-serien varierte sterkt i kvalitet, med fjerdefilmen som seriens høydepunkt. Dog gjorde samtlige det meget godt på kino og BD, utvilsomt opphauset av en mengde heftige bilscener. Seriens (den svært dårlige) sjette film hadde premiere i fjor sommer.

Innspillingen av Fast & Furious 7 hadde en planlagt premieredato 11. juli neste år, og innspillingen var ca. halveis i det Walker omkom. Videre innspilling er satt på vent inntil Universal har avklart hvordan historien må omskrives, og om Walker i det hele tatt skal være med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også