Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Facebook får Soundrop-integrasjon

Mange Spotify-brukere bruker Soundrop for å koble sammen likesinnede fans, nå kommer Soundrop til Facebook.

Skrevet av / 28.01.13 - 15:35
Facebook får Soundrop-integrasjon

Hvis man er Spotify-bruker, kan man bruke S0undrop-appen til å komme i kontakt med andre fans av musikken du liker. Man kan dele sine favoritt spillelister med andre fans, og få tilgang til lytterom basert på sjanger, eller favorittartistene. Som man kan følge i Soundrop, og for eksempel få være blant de første som får høre nye låter.

Nå kommer Soundrop også for Facebook. Slik at man kan lytte til Spotify samtidig som man chatter med venner, og holder kontakten med andre fans via Soundrop.

Artister kan chatte med fansen live, først ut er Matisayu som er online fra 17:30 tirsdag 29. januar, og senere kommer Mc Lars, Nick Cave, og flere artister på Soundrop for Facebook.

Matisyahu Facebook

“Vi er glade for å gjøre Soundrop tilgjengelig hos det største nettsamfunnet hvor artister er i kontakt med sine fans,” sier Inge Andre Sandvik, CEO hos Soundrop. “Uansett om du bruker VEVO og YouTube eller Spotify som din musikkservice, dekker  Soundrop ditt behov. Vi strømmet mer enn 500 millioner låter i fjor i Spotify, og nå er vi strålende fornøyd med å hjelpe artister å få opp videotrafikken ved å å bringe vår avhengighetsskapende sosiale musikkservice til Facebook.”

Soundrop finner du her.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top