Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Det er en fugl… det er et fly… det er… en sexdukke!

Fikk du actionkamera til jul, men ikke vet hva du skal bruke det til, kan denne vekke inspirasjonen din.

Skrevet av / 02.01.14 - 17:31
Det er en fugl… det er et fly… det er… en sexdukke!

Det måtte skje. Den første oppblåsbare sexdukken i verdensrommet.

Sexdukken ved navn Missy fikk den 16. desember æren av å være den første sexdukken som ble sendt til stratosfæren med en værballong, i regi av voksenunderholdningsselskapet CNV.com. Fullt påkledd for anledningen…

Utstyrt med tre videokameraer av ukjent modell (GoPro?) ble hele ferden fra Lake Tahoe i Sierra Nevada-fjellkjeden, foreviget i HD-kvalitet.

Turbulent romferd
Dukken ble fraktet opp til 31.090 meter over havet, før værballongen sprakk. På det tidspunktet var dukken like hel. Det atmosfæriske trykket i denne høyden er tilsvarende det til den lille planeten mars, og radioaktiv stråling er hundre ganger den på jordens overflate. Legg til en temperatur på nesten 60 minusgrader celsius, og det er klart at Missy er ei jente med tæl!

Sex-dukken Missy nådde en høyde på over 30.000 meter, før den turbulente nedstigningen begynte.
Sex-dukken Missy nådde en høyde på 31.090 meter, før den turbulente nedstigningen begynte.

På vei nedover mot bakken igjen gikk det verre. Kryssvind rev av venstre arm, deretter gjorde ekstreme temperaturforandringer uopprettelig skade på høyre bein, før høyre arm forsvant som følge av økt atmosfærisk trykk.

Den amputerte Missy ble sist sett rundt 27.432 meters høyde, løsrevet fra kamerariggen og spiraliserende nedover mot et sted i Nevadaørkenen.

Missy er ikke den første sexleken til å bli sendt til stratosfæren. I oktober 2011 sendte det samme selskapet opp en vibrator på samme måte, som nådde en høyde på 30.480 meter over havet. Deretter, i oktober 2013 sendte EFukt.com opp en dildo på tilsvarende vis.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Nå blir Googles AI mye flinkere - på norsk!

Hyperloop i Italia

0
Scroll to Top