Gadgets

Fikk du actionkamera til jul, men ikke vet hva du skal bruke det til, kan denne vekke inspirasjonen din.
Annonse
Annonse
forfatter

Det måtte skje. Den første oppblåsbare sexdukken i verdensrommet.

Sexdukken ved navn Missy fikk den 16. desember æren av å være den første sexdukken som ble sendt til stratosfæren med en værballong, i regi av voksenunderholdningsselskapet CNV.com. Fullt påkledd for anledningen…

Utstyrt med tre videokameraer av ukjent modell (GoPro?) ble hele ferden fra Lake Tahoe i Sierra Nevada-fjellkjeden, foreviget i HD-kvalitet.

Turbulent romferd
Dukken ble fraktet opp til 31.090 meter over havet, før værballongen sprakk. På det tidspunktet var dukken like hel. Det atmosfæriske trykket i denne høyden er tilsvarende det til den lille planeten mars, og radioaktiv stråling er hundre ganger den på jordens overflate. Legg til en temperatur på nesten 60 minusgrader celsius, og det er klart at Missy er ei jente med tæl!

Sex-dukken Missy nådde en høyde på over 30.000 meter, før den turbulente nedstigningen begynte.
Sex-dukken Missy nådde en høyde på 31.090 meter, før den turbulente nedstigningen begynte.

På vei nedover mot bakken igjen gikk det verre. Kryssvind rev av venstre arm, deretter gjorde ekstreme temperaturforandringer uopprettelig skade på høyre bein, før høyre arm forsvant som følge av økt atmosfærisk trykk.

Den amputerte Missy ble sist sett rundt 27.432 meters høyde, løsrevet fra kamerariggen og spiraliserende nedover mot et sted i Nevadaørkenen.

Missy er ikke den første sexleken til å bli sendt til stratosfæren. I oktober 2011 sendte det samme selskapet opp en vibrator på samme måte, som nådde en høyde på 30.480 meter over havet. Deretter, i oktober 2013 sendte EFukt.com opp en dildo på tilsvarende vis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter