High-End

Engelske Chord har fått mye oppmerksomhet for sine spektakulære high-end forsterkere i polert og børstet stål. Nå bytter Chord distributør til Dynaudio som vil legge mye vekt på de små Chordette og Choral produktene. Se mer her:

De massive Chord SPM 14000til 100.000 kroner leverer 1 Kw hver, og representerer det ene ytterpunktet i Chords rekke av store og små forsterkere. Sammenlignet med den 75 kilo tunge SPM 14000, blir de smekre Mezzo-forsterkerne i Choral-serien små.

Den kompakte Choral-serien består av to Mezzo effektforsterkere, Prima forforsterkeren, CD-spilleren ONE og Symphonic pikcupforsterkerren (RIAA-trinn). Men også en digitalkonverter kalt QBD76, CD-transporten Blu og den integrerte forsterkeren CYAN Click. Some er en kompakt digitalforsterker på opp til 100 w (4 ohm) med trådløst mottak av lyd fra Bluetooth enheter som for eksempel en mobiltelefon.
Effektforsterkene i Choral-serien starter på 48.000 kroner, forforsterkeren Prima koster 40.000 kroner, eller 46.000 i sort som vist på bildet over, og CD-spilleren ONE koster 45.000 kroner.
Choral-serien får plass i et tilasset rack, som finnes i ulike konfigurasjoner, og koster fra 5.500 kroner.

I den fargerike Chordette-serien finnes det rimelige forsterkere, og ikke minst den trådløse digitalkonverteren Gem som koster 5.000 kroner, eller 8.000 hvis man vil ha den i en farge, som på bildet over.
I samme serie finnes også en hodetelefonforsterker, pickupforsterker og en medie-PC for stuen kalt Connec som lanseres i juli 2010.
Chord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Velkommen til Utmark: Briljant sort komedie eller banal russerevy?
I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Touch ID, bedre lyd, 4,5K-skjerm og flere farger.
Sony FE 14mm F1.8 GM
Kjenner du noen som er hekta på Lego-Mario? Nå får han selskap av broren Luigi.
Nå kan du snart bestille Volkswagen ID.4 med firehjulstrekk. Og kanskje oppgradert stereo?
Fitbit lanserer nå Luxe, et praktisk og stilig aktivitetsarmbånd som skal hjelpe deg med å ta godt være på helse og velvære.
Samsungs nye TV-tjeneste byr på direktesendte TV-kanaler helt gratis.
Velkommen til Utmark: Briljant sort komedie eller banal russerevy?
Ikke faststoffbatteri, men en viktig modell likevel.
Fujifilm XF 18mm F1.4 R LM WR
Hybrid-SUV-en Formentor er først ut. Men vi har flere spennende helelektriske nyheter i vente.
I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.