Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Chord skifter importør

Engelske Chord har fått mye oppmerksomhet for sine spektakulære high-end forsterkere i polert og børstet stål. Nå bytter Chord distributør til Dynaudio som vil legge mye vekt på de små Chordette og Choral produktene. Se mer her:

Skrevet av / 14.05.10 - 12:00
Chord skifter importør

De massive Chord SPM 14000til 100.000 kroner leverer 1 Kw hver, og representerer det ene ytterpunktet i Chords rekke av store og små forsterkere. Sammenlignet med den 75 kilo tunge SPM 14000, blir de smekre Mezzo-forsterkerne i Choral-serien små.

Den kompakte Choral-serien består av to Mezzo effektforsterkere, Prima forforsterkeren, CD-spilleren ONE og Symphonic pikcupforsterkerren (RIAA-trinn). Men også en digitalkonverter kalt QBD76, CD-transporten Blu og den integrerte forsterkeren CYAN Click. Some er en kompakt digitalforsterker på opp til 100 w (4 ohm) med trådløst mottak av lyd fra Bluetooth enheter som for eksempel en mobiltelefon.
Effektforsterkene i Choral-serien starter på 48.000 kroner, forforsterkeren Prima koster 40.000 kroner, eller 46.000 i sort som vist på bildet over, og CD-spilleren ONE koster 45.000 kroner.
Choral-serien får plass i et tilasset rack, som finnes i ulike konfigurasjoner, og koster fra 5.500 kroner.

I den fargerike Chordette-serien finnes det rimelige forsterkere, og ikke minst den trådløse digitalkonverteren Gem som koster 5.000 kroner, eller 8.000 hvis man vil ha den i en farge, som på bildet over.
I samme serie finnes også en hodetelefonforsterker, pickupforsterker og en medie-PC for stuen kalt Connec som lanseres i juli 2010.
Chord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top