High-End

Engelske Chord har fått mye oppmerksomhet for sine spektakulære high-end forsterkere i polert og børstet stål. Nå bytter Chord distributør til Dynaudio som vil legge mye vekt på de små Chordette og Choral produktene. Se mer her:

De massive Chord SPM 14000til 100.000 kroner leverer 1 Kw hver, og representerer det ene ytterpunktet i Chords rekke av store og små forsterkere. Sammenlignet med den 75 kilo tunge SPM 14000, blir de smekre Mezzo-forsterkerne i Choral-serien små.

Den kompakte Choral-serien består av to Mezzo effektforsterkere, Prima forforsterkeren, CD-spilleren ONE og Symphonic pikcupforsterkerren (RIAA-trinn). Men også en digitalkonverter kalt QBD76, CD-transporten Blu og den integrerte forsterkeren CYAN Click. Some er en kompakt digitalforsterker på opp til 100 w (4 ohm) med trådløst mottak av lyd fra Bluetooth enheter som for eksempel en mobiltelefon.
Effektforsterkene i Choral-serien starter på 48.000 kroner, forforsterkeren Prima koster 40.000 kroner, eller 46.000 i sort som vist på bildet over, og CD-spilleren ONE koster 45.000 kroner.
Choral-serien får plass i et tilasset rack, som finnes i ulike konfigurasjoner, og koster fra 5.500 kroner.

I den fargerike Chordette-serien finnes det rimelige forsterkere, og ikke minst den trådløse digitalkonverteren Gem som koster 5.000 kroner, eller 8.000 hvis man vil ha den i en farge, som på bildet over.
I samme serie finnes også en hodetelefonforsterker, pickupforsterker og en medie-PC for stuen kalt Connec som lanseres i juli 2010.
Chord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.