Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Canal Digital tilbyr Wimp HiFi

Fra i dag kan kabel-TV-kunder hos Canal Digital oppgradere til Wimp HiFi med CD-kvalitet, til rabattert pris.

Skrevet av / 11.06.14 - 12:56
Canal Digital tilbyr Wimp HiFi

De som kjenner Wimp HiFi fra før, vet at strømmetjenesten tilbyr over 20 millioner sanger i ekte tapsfri CD-kvalitet (FLAC). Dette i motsetning til andre abonnement, deriblant også Wimp Premium, hvor data som fjernes for å ta mindre plass, også reduserer lydkvaliteten.

149 kr pr måned
Fra i dag blir HiFi tilgjengelig også for kunder som har abonnement via Canal Digital kabel-TV. Andre må betale 199 kroner i måneden for dette, men kunder av Canal Digital vil få det til 149 kr, altså 50 kroner billigere pr. måned. HiFi vil også bli tilgjengelig som et totalabonnement for familien.

Plattformer
Wimp HiFi er tilgjengelig på telefon og nettbrett (Windows Phone støtter ikke Lossless ennå), samt PC og Mac. Wimp finnes allerede også som en app integrert på Canal Digitals T-We Box, T-We box mini, og den første opptaksboksen fra ADB. Det planlegges å åpnes for Wimp HiFi på T-We Boxen senere i år.

Tjenesten, som ble lansert i januar, har blitt svært populær.

– Det har vært mye høyere etterspørsel på WiMP HiFi enn vi hadde forutsett. Når det er sagt er det likevel ikke overraskende, med tanke på den voldsomme veksten i markedet for høykvalitets stereoutstyr og hodetelefoner. Det er derfor veldig gledelig at alle Canal Digitals kabel-tv-kunder nå også får tilbud om å oppgradere til førsteklasses lydopplevelse, sier Kristin Eldnes, kommunikasjonssjef i Wimp Music, i en pressemelding.

canaldigital.no
wimp.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Nå blir Googles AI mye flinkere - på norsk!

Hyperloop i Italia

0
Scroll to Top