Search
Generic filters

Canal Digital tilbyr Wimp HiFi

Fra i dag kan kabel-TV-kunder hos Canal Digital oppgradere til Wimp HiFi med CD-kvalitet, til rabattert pris.

De som kjenner Wimp HiFi fra før, vet at strømmetjenesten tilbyr over 20 millioner sanger i ekte tapsfri CD-kvalitet (FLAC). Dette i motsetning til andre abonnement, deriblant også Wimp Premium, hvor data som fjernes for å ta mindre plass, også reduserer lydkvaliteten.

149 kr pr måned
Fra i dag blir HiFi tilgjengelig også for kunder som har abonnement via Canal Digital kabel-TV. Andre må betale 199 kroner i måneden for dette, men kunder av Canal Digital vil få det til 149 kr, altså 50 kroner billigere pr. måned. HiFi vil også bli tilgjengelig som et totalabonnement for familien.

Plattformer
Wimp HiFi er tilgjengelig på telefon og nettbrett (Windows Phone støtter ikke Lossless ennå), samt PC og Mac. Wimp finnes allerede også som en app integrert på Canal Digitals T-We Box, T-We box mini, og den første opptaksboksen fra ADB. Det planlegges å åpnes for Wimp HiFi på T-We Boxen senere i år.

Tjenesten, som ble lansert i januar, har blitt svært populær.

– Det har vært mye høyere etterspørsel på WiMP HiFi enn vi hadde forutsett. Når det er sagt er det likevel ikke overraskende, med tanke på den voldsomme veksten i markedet for høykvalitets stereoutstyr og hodetelefoner. Det er derfor veldig gledelig at alle Canal Digitals kabel-tv-kunder nå også får tilbud om å oppgradere til førsteklasses lydopplevelse, sier Kristin Eldnes, kommunikasjonssjef i Wimp Music, i en pressemelding.

canaldigital.no
wimp.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.