Musikk

Som kjent skal The Boss turnere i Sør-Afrika og Australia i februar-mars med sitt nye album High Hopes. Nå har første dato i USA blitt lansert.
Annonse
Annonse
forfatter

Som i 2005 (med The Sessions Band) og i 2012 (med the E Street Band) vil Bruce Springsteen den 3. mai i år returnere til Acura-scenen på legendariske New Orleans Jazz and Heritage Festival i jazzens fødeby, New Orleans.

neworleans_jazzfest_header_2014

Springsteen slapp på mandag sitt 18. studioalbum High Hopes (som høstet godord fra vår musikkanmelder, Gråbein Nordby og i Rolling Stones), og har allerede lansert følgende turnéplaner:

26.jan.
Cape Town, Sør Afrika
Bellville Velodrome

28. jan.
Cape Town, Sør Afrika
Bellville Velodrome

29. jan.
Cape Town, Sør Afrika
Bellville Velodrome

1. feb.
Johannesburg, Sør Afrika
FNB Stadium

5. feb.
Perth, Australia
Perth Arena

7. feb.
Perth, Australia
Perth Arena

8. feb.
Perth, Australia
Perth Arena

11. feb.
Adelaide, Australia
Entertainment Center

12. feb.
Adelaide, Australia
Entertainment Centre

15. feb.
Melbourne, Australia
AAMI Park

16. feb.
Melbourne, Australia
AAMI Park

19. feb.
Sydney, Australia
Allphones Arena

22. feb.
Hunter Valley, Australia
Hope Estate

23. feb.
Hunter Valley, Australia
Hope Estate

26. feb.
Brisbane, Australia
Entertainment Centre

1. mar.
Auckland, New Zealand
Mt. Smart Stadium

2. mar.
Auckland, New Zealand
Mt. Smart Stadium

3. mai
New Orleans, USA
New Orleans Jazz and Heritage Festival

Springsteen har så langt holdt kortene tett til brystet angående en forlengelse av turneen til USA og Europa, men han uttalte til Rolling Stones at dette er noe de prøver å få til:

«I don’t know. It’s not impossible. We’re looking around to see what we might do. We’re going to Africa and we’re going to Australia. We had a few other select dates. . .a few in the States, sort of event shows. We’re looking at it. I don’t want to say «yes» because I don’t want to disappoint, but I certainly don’t want to rule it out too. We’re looking closely at it.»

I år blir Jazz Fest arrangert for 45. gang, og musikkfestivalen er den neste største årlige hendelsen i denne fantastiske byen; kun toppet av Mardi Gras. Festivalen tiltrekker seg årlig ca. 450.000 tilreisende, og i fjor var Lyd & Bilde til stede for å dekke Springsteens konsert, noe du kan lese en fyldig anmeldelse av her.

P1000016

En festival som har holdt det gående helt siden 1970, og heller ikke engang året etter Katrina (kun 6 måneder etter at 1.400 mistet livet og 140.000 flyttet fra Halvmånebyen) sviktet fansen. Samme året (2006) var Springsteen der med The Seeger Sessions Band, en konsert det fortsatt går gjetord om i The Big Easy.

P1000342

Årets jubileumsutgave har en svært spennende lineup, med artister som Eric Clapton, Bruce Springsteen, Christina Aguilera, Pish, Trey Songz, Robert Plant m.m.

HH_CAMPAIGN_hori3-700x434

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?