Hi-Fi:

Man slipper ikke unna, like greit da at HDMI-kabelen er av god kvalitet. Slik ser Audioquest ut til å ha tenkt med den nye generasjonen HDMI-kabler.

Man finner snart HDMI-kabler på bensinstasjoner. Men mange tenker ikke på det mekaniske stresset som kan gi dårlig elektrisk forbindelse, ei heller på følsomt et HD-signal er når det skal overføres over lengre kabler.
Audioquest har derfor forsterket den nye HDMI-generasjonen, som nå består av hele åtte modeller, fra Pearl til 300 kroner, til Diamond som kostetr 8.000 kroner.
Alle de nye modellene støtter lydretur (Audio Return Channel) og HDMI 1.4, og er således klar for 3D.
Forskjellen på de åtte modellene, er kvaliteten og dimensjonen på ledere, og fra Cinnamon (den røde) har tykkere sølvbelegg på lederne, mens toppmodellene Coffee og Diamond har Audioquest DBS-system og ekstra solide ledere med tykt sølvsjikt, PSS, Perfect Surface Silver.
DBS er et slags filter som sitter på kabelen (se bildet under) som filterer vekk støy i kabelen med DBS (Dielectric Bias System). Som bruker et lite batterisystem som skaper et elektrostatisk felt, som skal sørge for at isolasjonens (dielectric) molekyler skal rettes samme vei. Angivelig for bedre lyd- og bildekvalitet. Noe vi akter å sjekke ut i en test.
DBS finnes allerede på flere av Audioquests digitale lydkabler, toppmodellene Eagle Eye og Hawk feks, noen av toppmodellene blant høyttalerkablene,og vil komme i en USB-kabel ganske snart.
Ljudtema

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.