Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Audioquest med ny generasjon HDMI

Man slipper ikke unna, like greit da at HDMI-kabelen er av god kvalitet. Slik ser Audioquest ut til å ha tenkt med den nye generasjonen HDMI-kabler.

Skrevet av / 03.06.10 - 08:22
Audioquest med ny generasjon HDMI

Man finner snart HDMI-kabler på bensinstasjoner. Men mange tenker ikke på det mekaniske stresset som kan gi dårlig elektrisk forbindelse, ei heller på følsomt et HD-signal er når det skal overføres over lengre kabler.
Audioquest har derfor forsterket den nye HDMI-generasjonen, som nå består av hele åtte modeller, fra Pearl til 300 kroner, til Diamond som kostetr 8.000 kroner.
Alle de nye modellene støtter lydretur (Audio Return Channel) og HDMI 1.4, og er således klar for 3D.
Forskjellen på de åtte modellene, er kvaliteten og dimensjonen på ledere, og fra Cinnamon (den røde) har tykkere sølvbelegg på lederne, mens toppmodellene Coffee og Diamond har Audioquest DBS-system og ekstra solide ledere med tykt sølvsjikt, PSS, Perfect Surface Silver.
DBS er et slags filter som sitter på kabelen (se bildet under) som filterer vekk støy i kabelen med DBS (Dielectric Bias System). Som bruker et lite batterisystem som skaper et elektrostatisk felt, som skal sørge for at isolasjonens (dielectric) molekyler skal rettes samme vei. Angivelig for bedre lyd- og bildekvalitet. Noe vi akter å sjekke ut i en test.
DBS finnes allerede på flere av Audioquests digitale lydkabler, toppmodellene Eagle Eye og Hawk feks, noen av toppmodellene blant høyttalerkablene,og vil komme i en USB-kabel ganske snart.
Ljudtema

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Lyd & Bilde
Scroll to Top