Search
Generic filters

Apple-begivenhet live

I kveld klokken 1900 norsk tid, går Steve Jobs på scenen - og du kan være til stede. Hvert fall nesten, men hva han skal presentere, vet ingen. Spekulasjonene er derfor mange.

 

At det skal dreie seg om musikk er temmelig klart. Da betyr det nye iPod-modeller, nye funksjoner i iTunes og kanskje en og annen godbit. Mange har spekulert i om det kommer en ny Apple TV mediestreamer/spiller, kanskje skal den i tilfelle hete iTV.
Ingen vet sikkert, det som er sikkert, er at om noen timer vet alle som vil hva Apple skal selge i høst og til jul.
På tross av en enorm vekst for smartmobiler som iPhone, selges det fremdeles iPod-er, og Apple står for den desiderst største markedandelen. En forretning de ikke så lett vil gi slipp på, så å tippe på nye iPod-er er bankers.
Uansett vil du sannsnynligvis kunne lese testen av de nye tingene her, i mellomtiden kan man sette seg rolig foran skjermen, og følge med på live-sendingen kl 1900 på Apple nettsider.
Men husk at for å se sendingen, må du ha enten en Mac med Safari og Snow Leopard (10.6), eller en iPhone/iPod touch med iOS versjon 3.0 eller nyere.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.