Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

S8 MaxV Ultra er Roborocks nye flaggskipsmodell

Robotstøvsugeren med både støvsugerfunksjon og integrert gulvvask har drøssevis av nye funksjoner som gjør den til Roborocks mest avanserte støvsuger hittil.

Skrevet av / 06.05.24 - 16:22
S8 MaxV Ultra er Roborocks nye flaggskipsmodell

Roborock S8 MaxV Ultra kommer med den sterkeste sugeeffekten hittil og en fleksibel robotarm som kan nå rundt alle kanter, sier den kinesiske produsenten i en pressemelding.

Våren er sesongen for nye robotstøvsugere, og den kanskje mest populære produsenten av rengjøringsroboter, Roborock (som delvis eies av kinesiske Xiaomi), legger kronen på verket med den nye toppmodellen S8 MaxV Ultra, etter at produsenter som Dreame, Ecovacs og Narwal nylig har lansert sine respektive nye toppmodeller.

Les også Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon Dreame X40 Ultra både støvsuger og rengjør gulv, og den kinesiske produsenten lover at roboten får med seg alt.

Den viktigste nyheten sammenlignet med forgjengeren, Roborock S8 Pro Ultra, er den nevnte fleksible robotarmen som sørger for at støvsugeren kommer til i alle hjørner når den gjør rent. Robotarmen består av en sidebørste og et moppesystem med ekstra rotasjon.

I tillegg vil S8 MaxV Ultra ha den sterkeste sugekraften av alle Roborock-støvsugere til dags dato med 10 000 Pa, mens en dobbel gummibørste skal motstå sammenfiltret hår samtidig som den effektivt plukker opp skitt og lange hår, garanterer produsenten.

Roborock S8 MaxV Ultra
Robotstøvsugeren leveres også med en RockDock Ultra-ladestasjon som automatisk tømmer, fyller på og doserer vaskemidler (Foto: Roborock)

S8 MaxV Ultra er dessuten utstyrt med et oppdatert såkalt VibraRise 3.0-moppsystem, som inkluderer to moppemoduler: en 20 mm moppemodulløft og en sonisk mopp som vibrerer 4 000 ganger i minuttet. Den nye robotstøvsugeren har også en løftbar børste og mopp som gjør det mulig å skille mellom støvsuging og mopping.

Les også Ønsker å endre gulvrengjøring Ecovacs lanserer nå to nye robotstøvsugere, flaggskipmodellene i T30-serien.

Roborock S8 MaxV Ultra skal også kunne identifisere ulike typer skitt og avgjøre om det krever støvsuging eller gulvrengjøring. Ved hjelp av kunstig intelligens skal S8 MaxV Ultra kunne oppdage og navigere rundt små gjenstander som sokker og leker, lover den kinesiske produsenten.

Moppen leveres med en RockDock Ultra-ladestasjon som automatisk håndterer tømming, påfylling og dosering av vaskemidler. Moppen rengjøres med 60 grader varmt vann og tørkes med varmluft på 60 grader for å forhindre lukt- og muggdannelse.

S8 MaxV Ultra har også en integrert stemme- og videoassistent som gjør det mulig å fjernstyre støvsugeren. Den kan også styres via Roborock-appen, som er kompatibel med både iOS og Android.

Pris og tilgjgengelighet

Roborock S8 MaxV Ultra er tilgjengelig i butikk fra onsdag 14. mai til en veiledende utsalgspris på 16.990 kroner.

Les også Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem Freo X Ultra blir den første robotstøvsugeren i Norge fra det kinesiske teknologiselskapet Narwal. Og den vil bli tatt imot med åpne armer av folk med kjæledyr!

Du vil snart kunne lese en test av produktet her på lbhome.no

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Scroll to Top