Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ecovacs lanserer ny flaggskipduo

Ecovacs lanserer nå to nye robotstøvsugere, flaggskipmodellene i T30-serien.

Skrevet av / 30.04.24 - 19:49
Ecovacs lanserer ny flaggskipduo

Ecovacs har solgt husholdningsroboter siden 2006, og hevder å være verdens ledende produsent innen dette segmentet. Selskapet er den nest største på det nordiske markedet, der de vokser raskt.

Nå lanseres Deebot T30 Omni og Deebot T30 Pro Omni, som begge har en ny anti-tangle-børste, adaptiv kantrengjøring og temperert varmtvannsspyling, i tillegg til en selvrensende stasjon.

Selskapet sier at TruEdge Adaptive Edge Cleaning-teknologien skiller disse produktene fra andre robotstøvsugere, som ofte går glipp av områder som er vanskelige å rengjøre, som for eksempel hjørner og overflaten rundt bordben.

De har en ny høyhastighetsmotor, som hevdes å ha 11 000 Pa sugekraft, og moppene løftes automatisk 9 mm når robotstøvsugeren oppdager et teppe.

Ecovacs Deebot T30 Omni vid sin självrengörande station. Foto: Ecovacs

De nye T30-modellene er de første fra Ecovacs som har Active Moisture Mopping, noe som betyr at moppen kontinuerlig fuktes med vann for best mulig resultat.

Premiummodellen Deebot T30 Pro Omni har også sensorer som registrerer graden av smuss på moppen under rengjøringen, og avhengig av hvor skitten moppen er, bestemmer den hvordan gulvet skal moppes.

En annen ny funksjon er at robotstøvsugerne kan startes ved å trykke på dem med foten. De kan styres via Ecovacs-appen og er også kompatible med Apple Watch.

Pris og tilgjengelighet

Ecovacs Deebot T30 Omni finnes i sort og koster 9.999 kr, mens Deebot T30 Pro Omni finnes i rosé og sølv og koster 11.719 kr.

Les også Hører støvsugere og skurebøtter fortiden til? Med flaggskipet Deeebot X2 Omni stikker Ecovacs hodet frem og lover at det nå er på tide å ta farvel med manuell rengjøring.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Scroll to Top