TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Logitech vil ikke produsere flere Harmony universal-fjernkontrollere

De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.

I mange år har begrepet «multifjernkontroll» vært synonymt med selskapet Logitech, som er kjent for klassikere som Harmony Elite og Harmony Ultimate. Men nå melder Logitech at det er slutt på produksjonen:

While Harmony remotes are and continue to be available through various retailers, moving forward Logitech will no longer manufacture Harmony remotes.

Logitech vil likevel fortsett med support på programvare og apper, eksisterende Harmony-produkter vil fortsatt kunne brukes, og databasen med betjeningskoder forblir på nett.

Allerede slutt i 2013

Egentlig meddelte Logitech allerede tilbake i 2013 at de vil droppe fjernkontrollene, men de populære Harmony-produktene fikk likevel lov til å overleve en god stund til.

Markedet for universalfjernkontrollere har likevel vært i fritt fall de siste årene. I dag kan de aller fleste produkter styres med HMDI CEC (Consumer Electronics Control) eller apper og stemmestyring via Wi-Fi.

[facetwp template=»releasejuli»]

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.