Logitech dropper fjernkontrollene

Bort forsvinner også dokkingenheter og spillkonsolltilbehør.
forfatter

Få universalfjernkontroller er så brukervennlige som Logitechs Harmony-serie. Du plugger den i datamaskinen med USB, finner alle komponenter du vil fjernstyre i en nærmest uendelig innholdsrik database, og oppdaterer fjernkontrollen. Ingen mikking og makking med å taste inn koder eller lære opp den nye fjernkontrollen ved hjelp av den gamle. Vel, det var gøy så lenge det varte, for Logitech har nå bestemt seg for å slutte med fjernkontroller. Dette etter Logitech la frem regnskap på lave salgstall.

Med i dragsuget går dokkingenheter og spillkonsolltilbehør. Dokkene blir neppe noe savn, her finnes det 13 på dusinet fra før, men vi ser for oss at det blir noen ramaskrik blant fans av racingratt til spillkonsoller. Ingen er kjent for å levere så tett opp mot high-end-ratt som Logitech til hyggelige priser.

Men når omsetningen dropper med 20 prosent i siste kvartal – høysesongen – så er det naturlig å ta noen grep, og nevnte produkter forsvinner dermed fra markedet mot slutten av 2013.

Det Logitech da står igjen med, er i bunn og grunn PC-høyttalere, tastatur og mus, tilbehør til nettbrett, webkameraer, hodesett og ørepropper.

logitech.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.