Search
Generic filters

Logitech dropper fjernkontrollene

Bort forsvinner også dokkingenheter og spillkonsolltilbehør.

Få universalfjernkontroller er så brukervennlige som Logitechs Harmony-serie. Du plugger den i datamaskinen med USB, finner alle komponenter du vil fjernstyre i en nærmest uendelig innholdsrik database, og oppdaterer fjernkontrollen. Ingen mikking og makking med å taste inn koder eller lære opp den nye fjernkontrollen ved hjelp av den gamle. Vel, det var gøy så lenge det varte, for Logitech har nå bestemt seg for å slutte med fjernkontroller. Dette etter Logitech la frem regnskap på lave salgstall.

Med i dragsuget går dokkingenheter og spillkonsolltilbehør. Dokkene blir neppe noe savn, her finnes det 13 på dusinet fra før, men vi ser for oss at det blir noen ramaskrik blant fans av racingratt til spillkonsoller. Ingen er kjent for å levere så tett opp mot high-end-ratt som Logitech til hyggelige priser.

Men når omsetningen dropper med 20 prosent i siste kvartal – høysesongen – så er det naturlig å ta noen grep, og nevnte produkter forsvinner dermed fra markedet mot slutten av 2013.

Det Logitech da står igjen med, er i bunn og grunn PC-høyttalere, tastatur og mus, tilbehør til nettbrett, webkameraer, hodesett og ørepropper.

logitech.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.