Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Elektrisk tannbørste som svinger og vibrerer

Laifen har lansert en elektrisk tannbørste kalt Wave, som både oscillerer og vibrerer.

Skrevet av / 18.01.24 - 09:28
Elektrisk tannbørste som svinger og vibrerer

Når det gjelder elektriske tannbørster, har Oral-B og Philips vært de helt dominerende aktørene i en årrekke, og de har fungert forskjellig ved at Oral-B har hatt en rund børste som roterer, mens Philips i stedet har hatt en tradisjonelt formet børste som vibrerer.

For fire år siden lanserte Oral-B sin iO-serie, og den store forskjellen fra selskapets tidligere modeller er at iO-serien både roterer (som tidligere) og vibrerer.

Les også Elektrisk tannbørste som starter av seg selv Be Lucent har lansert Prism - en elektrisk tannbørste som starter automatisk når den holdes mot tennene.

De elektriske tannbørstene finnes i mange prisklasser, med funksjoner som trykksensor som advarer deg hvis du trykker for hardt, og kunstig intelligens som veileder brukeren under tannpussen. Og i mange tilfeller brukes de elektriske tannbørstene sammen med en app på mobiltelefonen, som kan vise børstehistorikk, når det er på tide å bytte børstehode osv.

Les også Elektrisk tannbørste på Business Class Philips Sonicare Prestige 9900 er blant de smarteste og beste elektriske tannbørstene man kan kjøpe i dag. Men den er hundre prosent avhengig av mobilen.

Utfordrerne

Joda, det finnes konkurrenter på markedet, som Panasonic og Oclean (søstermerke til Xiaomi) og nylig lanserte Be Lucent. Og snart kommer en til, i form av Laifen, hvis første elektriske tannbørste, Wave, har et tradisjonelt utformet børstehode som svinger 60 grader og vibrerer med 66 000 vibrasjoner i minuttet.

Laifen hevder at kombinasjonen av svingninger og vibrasjoner gir bedre rengjøring, og sier at tannbørstens batteri er fulladet på to og en halv time, noe som gir 30 dagers bruk.

Wave fås i tre utførelser – med håndtak i ABS-plast, aluminiumslegering eller rustfritt stål – leveres med tre ulike børstehoder og er IPX7-sertifisert. Det følger med en app som gjør det mulig for brukeren å tilpasse blant annet innstillinger og avstandsnivå.

Laifen-Wave1 Laifen-Wave2 Laifen-Wave3
<
>
Laifen Wave. Foto: Laifen

Pris og tilgjengelighet

Laifen Wave kommer i salg via laifentech.com og Amazon 5. mars, og prisene er oppgitt til 69 dollar i ABS-plast, 79 dollar i aluminiumslegering og 99 dollar i rustfritt stål. Børstehoder vil også bli tilbudt for $9,99 for 3-pakning og $16,99 for 6-pakning.

Les også Null hull! Oral-B iO10 bruker kunstig intelligens til å guide deg i sanntid når du børster tennene.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Scroll to Top