Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Be Lucent Prism – elektrisk tannbørste med automatisk start

Be Lucent har lansert Prism - en elektrisk tannbørste som starter automatisk når den holdes mot tennene.

Skrevet av / 08.11.23 - 09:00
Be Lucent Prism – elektrisk tannbørste med automatisk start

Den elektriske tannbørsten Be Lucent Prism Sonic har en unik aktiveringsfunksjon som ved hjelp av trykksensoren aktiverer vibrasjonene på børsten så snart den kommer i kontakt med tennene, forteller Be Lucent, og utdyper videre hvordan den prismeformede basen lyser opp når det legges for mye trykk på tennene, slik at risikoen for emaljeskader reduseres.

Vårt mål med Prism er å kombinere funksjonalitet med brukervennlighet. Det er kombinasjonen av design og innovative funksjoner som virkelig gir Prism sitt fortrinn”, sier Anton Dalsätt, medstifter av Be Lucent.

Enhver person har ulike behov for munnhygiene, og derfor tilbyr Prism tre ulike børstealternativer. Vanlig børsting (høy frekvens av vibrasjoner), skånsom børsting for følsomme områder (myk styrke for å beskytte tannkjøttet) og en modus som fokuserer på plakkfjerning for hvitere tenner (pulserende vibrasjoner).

I tråd med tannlegens anbefalinger hjelper Prisms innebygde tidtaker brukerne med å passe på at de pusser tennene optimalt i to minutter, med påminnelser hvert 30. sekund for å dekke alle områder.

Be Lucent Prism er vanntett (IPX8-sertifisert), har trådløs lading (batterilevetid oppgitt til 60 dager) og automatisk av- og på-funksjon ved hjelp av en trykksensor.

Jeg er veldig imponert over hvor godt Prism fungerer i praksis. Det handler om å gjøre de daglige rutinene enklere og morsommere, slik at de alltid gjennomføres”, sier Anders Andreen, CEO i Be Lucent.

Pris og tilgjengelighet

Be Lucent Prism er tilgjengelig nå og koster 957 kroner.

Les også Endelig en smart tannbørste til en rimelig pris Null hull til en billig penge
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Scroll to Top