Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Guide

RELEASELISTE: Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, Apple TV+, Paramount+, Viaplay – november 2021

Disse seriene/filmene kan du strømme i november - og nå er HBO Max her.

Skrevet av / 03.11.21 - 16:25
RELEASELISTE: Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, Apple TV+, Paramount+, Viaplay – november 2021

Sist helg måtte vi nok en gang stille klokken mot mørkere tider. På den lyse siden går vi nå inn i en perfekt årstid for å kose seg med en god serie, eller film foran TV-en hjemme i godstolen.

Den definitivt største nyheten for strømmeinteresserte i november, er at tekniske foreldete HBO Nordic den 26. oktober ble transformert til HBO Max.

Les også ALT du må vite om HBO Max! I dag transformeres HBO Nordic til HBO Max - slik kommer du deg på tjenesten.

En teknisk langt bedre plattform (dog, fortsatt med skuffende lite innhold i 4K), samt større og bredere utvalg av serier og filmer.

Netflix

Den største av dem alle kickstarter høstmåneden med sesong 3 av heftige Narcos: Mexico (3/11).

https://youtu.be/hhZBDO0CKJo

 

17. november kan du se sesong 6 av Riverdale, samt sesong 2 av crazyserien Tiger King.

https://youtu.be/pT4NYto3abM

 

Netflix tar for seg dramaet rundt det uløste Palme-drapet i The Unlikely Murderer (5/11). Hovedrollen bekles av eminente Robert Gustafsson.

 

Mer nordisk innhold får vi med den danske grøsserserien Nisser (28/11). Fra pressemelding kan vi lese følgende om handlingen:

I håp om å finne sammen over julen, reiser en familie på fire til en fjern øy i den danske skjærgården, men oppdager i stedet at øyen er kontrollert av en sterkt religiøs gruppe som lever sammen med mektige skapninger i skogen, som viser seg å være nisser. Ekte, monstrøse skapninger som inspirerte mytene vi alle kjenner. Når jenta i familien finner, og tar med seg en babynisse, forstyrrer hun uforvarende en naturlig balanse, og kaster hele øya inn i en kamp om livet for tro, familie, og overlevelse.

Actionfans vil få sin dose i den nye serien Cowboy Bebop (19/11).

 

Gå heller ikke glipp av Dwayne Johnson, Gal Gadot og Ryan Reynolds i krimkomedien Red Notice (12/11).

 

Andre høydepunkter er westernfilmen The Harder They Fall (ute nå), 7 Prisoners (11/11) og Tom Hanks som Fred Rogers i A Beautiful Day in the Neighborhood (29/11).

 

 

Disney+

Den 12. november feirer strømmegiganten den offisielle «Disney+ Day», og slipper da mange store titler, som Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings og Jungle Cruise (nå gratis tilgjengelig for alle abonnenter).

Du vil også få en sniktitt på en rekke nyheter, nye trailere, eksklusive klipp samt opptredener fra film- og serieskapere og stjerner fra Disney+.

 

På selveste Disney+ Day slippes også den nye dramaserien, basert på den sanne historien om dopepidemien som har rammet USA som en mare de siste 20 årene; Dopesick.

Glem dødstallene bak Covid-19; det anslås at vanvittige 700.000 amerikanere har dødd som en følge av overdose med opioider siden 1999 – i 2020 alene lå dødstallene på forskrekkelige 80.000!

På slutten av 1990-tallet eksploderte bruken av opioider i USA. Opioider er en fellesbetegnelse på (narkotiske) stoffer som kan binde seg til opioidreseptorer, blant annet i sentralnervesystemet hvor de gir smertestillende effekt. Miniserien er basert på bestselgerboken, Dopesick: Dealers, Doctors, and the Drug Company That Addicted America (2018), til Beth Macy, og manuset er skrevet av Danny Strong, Barry Levinson (Rain Man) står for regien. Michael Keaton har hovedrollen.

Anmeldelsen kan du lese her på mandag!

 

Peter Jackson har tatt for seg «The Fab Four» i den nye dokumentaren The Beatles: Get Back.

Dokumentaren viser frem varmen, kameratskapet og det kreative talentet som definerer arven fra den ikoniske gruppen. Det er samlet og restaurert over 60 timer med usette filmopptak fra januar 1969, og mer enn 150 timer med uhørte lydopptak. Jackson er den eneste personen på 50 år som har fått tilgang til disse private arkivene. Premiere 26. november.

 

Andre høydepunkter er den nye antologiserien The Premise (3/11), sesong 2 av den morsomme infotainmentserien The World According to Jeff Goldblum (12/11), 18. (!) sesong av Grey,s Anatomy (3/11) og 9-1-1, sesong 5 (10/11).

Fra 26. november kan du strømme filmene Bad Times at the El Royale og Morgan.

HBO Max

For én uke siden erstattet HBO Max den teknisk underlegne strømmetjenesten HBO Nordic.

I likhet med Disney+ har også HBO Max valgt å organisere innholdet sitt i forskjellige «universer»:

 • HBO
  • Alt innholdet fra HBO (som Game of Thrones, The Sopranos og The Wire)
 • Max Originals
  • Nye originalserier, som er eksklusive for HBO Max (som Raised by Wolves, The Flight Attendant og (kommende) House of the Dragon)
 • Warner Bros.
  • Det enorme filmarkivet fra Warner Bros. (som Harry Potter-serien, The Shining, Lord of The Rings og Dunkirk)
 • DC Univers
  • Superhelten i DC-universet (Superman, Batman, Wonder Woman og Zack Snyder’s Justice League)
 • Cartoon Network
  • Middelmådige tegneserier for de minste

Har du irriterte deg over brukervennligheten, og søkefunksjonen, på HBO Nordic – så fortvil ikke! HBO Max har en helt ny teknologisk plattform (samme som USA fikk i mai 2020).

Brukergrensesnittet er langt mer dynamisk, der du kan skape din egen personlige profil og få forslag til innhold tilpasset ditt brukermønster/preferanser.

I plattformene styrer ikke bare algoritmer anbefalingene, men blir også kuratert av mennesker.

Du kan strømme fra inntil 3 enheter samtidig (mot 2 i dag), samt legge inn abonnementet på et ubegrenset antall enheter (maks 5 i dag). I tillegg er det mulig å legge inn barnefilter/foreldrekontroll slik at femåringen ikke får tilgang til voldsfilmer.

 

En av de største nyheten er at de lanserer kinofilmer på Max kun 45 dager etter kinopremieren.

Hvilket innebærer at etterlengtede titler og store produksjoner som Suicide Squad 2, Godzilla vs Kong, Dune og Matrix 4 kan strømmes på HBO Max kort tid etter at filmene slippes på kino. Dette til kinobransjens stor irritasjon og fortvilelse.

Sci-fi eposet Dune er allerede sluppet (1/11).

 

En av seriene vi gleder oss mest til er danske Kamikaze. Serien er basert på romanen til Erlend Loe og handler om Julie (Marie Reuther) som blir etterlatt alene i et palass av en bolig.

Hun har i praksis alt det man kan drømme om (?) – ungdom, skjønnhet og masse penger. Det brutale tapet av hennes familie tvinger henne ut på en reise for å gjenfinne meningen med livet. Hennes turbulente oppdagelsesreise tar henne med fra Danmark til «alle» verdenshjørner.

Premiere 14. november. PS! Vår anmeldelse kan du lese neste fredag!

 

Andre godbiter fra Max er Single Mother by Choice, sesong 1 (2/11) og Legacies, sesong 4 (12/11).

Prime Video

Jeff Bezos slår på stortromma med den nye eventyrserien The Wheel of Time.

Handlingen i The Wheel of Time finner sted i en episk fantasyverden. I den avsidesliggende landsbyen Emondsmark bor gjetergutten Rand al’Thor, som må flykte fra hjemstedet sitt sammen med Moiraine Damodred (Rosamund Pike) og hennes vokter, Lan Mandragoran. Sammen med dem reiser også Mattrim Cauthon, Perrin Aybara, Egwene al’Vere og Nynaeve al’Meara gjennom en magisk og farlig verden, hvor de støter på tallrike karakterer, byer og kulturer.

Serien handler i stor grad om kampen mellom mørket og lyset. Hovedkarakterene får etter hvert hver sin rolle i kampen mot de mørke kreftene, og blir viktige brikker i denne kampen, i en verden preget av magi som kun utvalgte kvinner behersker. Premiere 19. november.

 

 

Krimserien Hanna får sin tredje sesong den 24. november.

Apple TV+

Apple byr på den nye, originale, koreanske dramaserien Dr. Brain.

Kim Jee-woon er serieskaper, manusforfatter, produsent og regissør. Sci-fi-serien er basert på tegneserien ved samme navn, av Hongjacga, om en hjerneforsker som forsøker å løse drapene på sin familie ved å hacke seg inn i hjernen til de avdøde.

 

Andre høydepunkter er Dickinson, sesong 3 (5/11), Finch (5/11), Hello, Jack! The Kindness Show, sesong 1 (12/11), Snoopy in Space, sesong 2 (12/11), The Shrink Next Door, sesong 1 (12/11), Harriet the Spy, sesong 1 (19/11) og The Line, sesong 1 (19/11).

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Paramount+

Nykommeren lover oss «tidenes seriemåned» i november – intet mindre!

Høydepunktet er nok relanseringen av Dexter, Dexter: New Blood, som kommer allerede den 8. november.

Vi møter Dexter (Michael C. Hall) 10 år etter at han forsvant i forbindelse med orkanen Laura. Han har nå et dekknavn og bor i den fiktive, snødekte småbyen Iron Lake, New York. Dexter forsøker å leve et normalt liv, men i kjølevannet av uventede hendelser i lokalsamfunnet vekkes hans «dark passenger» til live.

https://youtu.be/l9H1uSS_zkk

 

Samme dag vil fans av Kevin Costner tilfreds kunne benke seg foran storskjermen, i det sesong 4 av det moderne westerndramaet Yellowstone får premiere.

Tenk Falcon Crest á la western.

 

Andre høydepunkter er Yellowjackets og Mayor of Kingstown; begge med premiere den 15. november.

Viaplay

Vår hjemlige strømmetjeneste lover en skikkelig krim-godbit med den nye serien The Box.

Et psykologisk krimdrama med overnaturlige elementer som følger Kansas City-politimannen Sharon Pici, som blir dratt inn i en politietterforskning som snart utvikler seg til et mareritt der du ikke vet hva som er sannhet eller løgn.

Hovedrollene bekles av Anna Friel, Alexander Karim og smått legendariske Peter Stormare. Premiere 28. november.

The Box (Foto: Viaplay)

25. november kan du se dokumentarserien om en av Danmarks verste forbrytere, Amagermannen.

Marcel Lychau Hansen, den såkalte Amagermannen, er Danmarks verste serieforbryter. Lychau Hansen var en populær familiemann og fotballtrener som viste seg å være en blodtørstig seksuell sadist. Amagermannen ble dømt for drap på to kvinner og seks voldtekter, men spørsmålet er om det kan være en mørkefigur med uoppklarte forbrytelser?

Charlie Cox og Clare Dunne spiller i thrillerdramaet Kin.

Kin er en klassisk historie om blodsbånd, kjærlighet og lojalitet som utspiller seg i Dublin. En ung gutt blir drept og familien hans innleder derfor en gjengkrig mot et internasjonalt kartell – en krig det er umulig å vinne. De har derimot noe som kartellet ikke besitter: En families ubrytelige bånd. Serien er skrevet av den kritikerroste forfatteren Peter McKenna. Premiere 7. november.

 

PS! Finner du ikke noe interessant på din strømmetjeneste, så kan du jo alltids gjøre noe du sannsynligvis ikke har gjort på halvannet år: Gå på kino! Anbefaler den nye, norske, katastrofefilmen Nordsjøen.

Les også Det er ikke bare oljeprisen som går til himmels! Produksjonen av Norges sorte gull står i fare i det havbunnen under de 350 oljeplattformene i Nordsjøen er i ferd med å «synke» i havet.

Komplett liste over alle nye titler hos de største strømmetjeneste ser du nedenfor. God strømme-fornøyelse – og kos deg/dere i høstmørket 😊

John Wick: Chapter 2
[imdb style="white"]tt4425200[/imdb]
01.11.2021
Holy Mess
[imdb style="white"]tt4728582[/imdb]
01.11.2021
Four Christmases
[imdb style="white"]tt0369436[/imdb]
01.11.2021
The Hangover
[imdb style="white"]tt1119646[/imdb]
Hangover 2
[imdb style="white"]tt1411697[/imdb]
01.11.2021
Hangover 3
[imdb style="white"]tt1951261[/imdb]
01.11.2021
Second Act
[imdb style="white"]tt2126357[/imdb]
01.11.2021
Assassins
[imdb style="white"]tt113942762[/imdb]
01.11.2021
Project X
[imdb style="white"]tt1636826[/imdb]
01.11.2021
Striptease
[imdb style="white"]tt0117765[/imdb]
01.11.2021
Sune vs Sune
[imdb style="white"]tt7474512[/imdb]
01.11.2021
The Claus Family
[imdb style="white"]tt12459520[/imdb]
01.11.2021
Bad Boys For Life
[imdb style="white"]tt1502397[/imdb]
Below Deck Mediterranean S03
[imdb style="white"]tt5665418[/imdb]
01.11.2021
Line of Duty
[imdb style="white"]tt3541524[/imdb]
01.11.2021
On Becoming a God in Central Florida S01
[imdb style="white"]tt6398232[/imdb]
01.11.2021
Our Ladies
[imdb style="white"]tt9489598[/imdb]
01.11.2021
People Places Things
[imdb style="white"]tt4104022[/imdb]
01.11.2021
Sitting in Limbo
[imdb style="white"]tt10619332[/imdb]
01.11.2021
Vida S02
[imdb style="white"]tt7725422[/imdb]
02.11.2021
The Trick
[imdb style="white"]tt14876294[/imdb]
02.11.2021
Camp Confidential: America’s Secret Nazis
[imdb style="white"]tt15470770[/imdb]
02.11.2021
Ridley Jones S02
[imdb style="white"]tt13351440[/imdb]
02.11.2021
Single Mother by Choice S01
[imdb style="white"]tt12643356[/imdb]
02.11.2021
Miami Vice S01
[imdb style="white"]tt0086759[/imdb]
03.11.2021
Miami Vice S02
[imdb style="white"]tt0086759[/imdb]
03.11.2021
Miami Vice S03
[imdb style="white"]tt0086759[/imdb]
03.11.2021
Miami Vice S04
[imdb style="white"]tt0086759[/imdb]
03.11.2021
Miami Vice S05
[imdb style="white"]tt0086759[/imdb]
03.11.2021
The Harder They Fall
[imdb style="white"]tt10696784[/imdb]
03.11.2021
DC’s Legends of Tomorrow S07
[imdb style="white"]tt4532368[/imdb]
03.11.2021
Mutiny on the Buses
[imdb style="white"]tt0068981[/imdb]
03.11.2021
On the Buses
[imdb style="white"]tt0067528[/imdb]
03.11.2021
Grey’s Anatomy S18
[imdb style="white"]tt0413573[/imdb]
03.11.2021
The Premise S01
[imdb style="white"]tt10731840[/imdb]
03.11.2021
Big City Greens S02
[imdb style="white"]tt7165904[/imdb]
03.11.2021
The Chi S01
[imdb style="white"]tt6294706[/imdb]
03.11.2021
The Chi S02
[imdb style="white"]tt6294706[/imdb]
03.11.2021
The Chi S03
[imdb style="white"]tt6294706[/imdb]
03.11.2021
The Newsreader S01
[imdb style="white"]tt13925142[/imdb]
04.11.2021
The Rest of Us
[imdb style="white"]tt8584722[/imdb]
04.11.2021
Alone in Berlin
[imdb style="white"]tt3026488[/imdb]
04.11.2021
Away We Go
[imdb style="white"]tt1176740[/imdb]
04.11.2021
Locke
[imdb style="white"]tt2692904[/imdb]
04.11.2021
Catching Killers S01
[imdb style="white"]tt14021890[/imdb]
04.11.2021
Dr. Brain S01
[imdb style="white"]tt15758760[/imdb]
04.11.2021
The King of Staten Island
[imdb style="white"]tt9686708[/imdb]
05.11.2021
Chicago
[imdb style="white"]tt0299658[/imdb]
05.11.2021
The King’s Speech
[imdb style="white"]tt1504320[/imdb]
05.11.2021
The Club S01
[imdb style="white"]tt13317582[/imdb]
05.11.2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top